Fano logo

Markkinointipalvelut

Markkinoinnin ammattilaiset menestystarinasi apuna.

 

Markkinointipalveluissamme yhdistyy kekseliään bränditoimiston hulluus ja pohjaton uusien ideoiden tietopankki. Sinun ei tarvitse enää huolehtia yrityksesi näkyvyyden kasvattamisesta ja markkinoinnista yksin. Meiltä saat koko markkinointitiimin avuksesi.

Tutustu ratkaisuihimme ja assaripalveluihimme. Mitä nopeammin olet meihin yhteydessä, sitä nopeammin näet liiketoimintasi menestyvän.

Fano kuvituskuva

Fanon ratkaisut asiakkaan ongelmiin

Ota monikanavainen markkinointi haltuusi nyt eikä myöhemmin. Haasteesi markkinoinnin kanssa ratkeavat, kun olet yhteydessä meihin.

Vierestä löydät ongelmat, joihin asiakkaamme ovat useimmiten törmänneet. Löydät myös ratkaisumme, joilla asiakkaan somesta ja markkinoinnista on tullut menestyneempi.

Lue myös 50 syytä, miksi somemarkkinointi kannattaa erityisesti pienyrittäjänä!

Psst! Voimme myös järjestää koulutuksen sinun toiveidesi pohjalta!

 • Ratkaisu: Brändin mukaan tehdyt Canva-pohjat (20 kpl) somea varten
 • Hinta 490 € + alv.
 • Lue alempaa lisää ja tilaa omasi!
 • Ratkaisu: Someassari
 • Hinta alkaen 490 € / kk + alv.
 • Valitse sinulle sopivin someassari-paketti täältä ja aloitetaan somesi tekeminen!
 • Ratkaisu: Palkkaa meiltä ulkoistettu markkinointipäällikkö, joka huolehtii markkinoinnista monikanavaisesti. Sinä maksat vain tehdystä työstä, et lomista tai tauoista.
 • Hinta alkaen 69 €/h + alv.

Canva-pohjat

Brändin mukaiset canva-pohjat yrityksille, kaupungille ja yhdistyksille. Canva-pohjat ovat somea varten luotuja valmispohjia, joita käyttämällä aikaasi säästyy ja brändisi visuaalinen viesti tehostuu! Persoonalliset canva-pohjat lisäävät vetovoimaisuutta. Sometilisi levoton yleisilme katoaa ja tilalle tulee yhtenäinen kokonaisuus, joka viestii menestyksestä.

Yrityksesi brändin pohjalta luodut canva-pohjat tehostavat yrityksesi viestintää. Aikaasi säästyy, mutta somesi monipuolisuus lisääntyy. Saat 20 kpl canva-pohjia, joita itse muokkaamalla saat käyttöösi loputtoman määrän pohjia!

Hinta alkaen 490 € + alv.

Markkinointisuunnitelma

Mikä on markkinointisuunnitelma?

Hyvään markkinointistrategiaan sisältyy kunnollinen markkinointisuunnitelma. Hyvin suunniteltu on puoliksi tehty. Suunnitelma auttaa sinua hahmottamaan markkinoinnin kokonaisuudessaan. Sinun on helpompi seurata markkinoinnin tuloksia, kun suunnitelma etenee aikataulussa ja tavoitteellisesti.

Teemme yrityksellesi toimivan markkinointisuunnitelman, joka noudattaa yrityksesi strategiaa. Säännöllisyys, kohdennettavuus ja järjestelmällisyys tukevat menestyvää markkinointia.

Markkinointisuunnitelma voidaan tehdä myös pelkästään sosiaalisen median osalta, jolloin puhumme sisältösuunnitelmasta, mutta idea on sama. Asetamme tavoitteet, joihin sisältösuunnitelma tähtää.

Jätä meille tarjouspyyntö ja kerro, mikä on markkinointisi tavoite. Teemme sinulle suunnitelman, jolla onnistut tavoitteissasi.

Jos haluat oppia itse lisää suunnitelmallisesta markkinoinnista, tutustu valmennuksiimme!

Assaripalvelut

Markkinointiassistenttimme auttavat yritystäsi menestymään markkinoilla, tavoittamaan oikean kohderyhmän asiakkaat ja saamaan aikaan tuloksia. Mitä paremmin markkinointi tehoaa, sitä menestyneempi yrityksestäsi tulee.

Assaripalveluistamme löydät:

 • Somemarkkinoinnin ammattilaiset, eli someassarit
 • Markkinointiassarit, jotka keskittyvät mihin tahansa haluamaasi markkinoinnin osa-alueeseen
 • ulkoistettu markkinointipäällikkö, joka hoitaa puolestasi yrityksesi markkinoinnin kokonaisuudessaan

Assaripalvelut antavat sinulle mahdollisuuden keskittyä liiketoiminnan kehittämiseen ja vapaa-ajan viettoon. Yhteistyö kanssamme takaa sen, että yrityksesi markkinointi on osaavissa käsissä. 

Rullaa alemmas ja lue lisää vaihtoehdoista!

Someassari

Someassarimme avulla yrityksesi saa laadukasta sisältöä someen säännöllisesti.

Voimme luetella sinulle monta syytä, miksi someassariin sijoittaminen kannattaa. Syy on ennen kaikkea siinä, että paikkaamme yrityksesi resurssipulaa: ajankäyttö ja somen osaaminen.

Asiakkaasi etsivät sinut ensimmäiseksi somesta. Ja me olemme siellä heitä vastassa. Menestyksekäs somemarkkinointi ja onnistunut asiakaspalvelu kasvattaa asiakkaiden luottamusta. Avoin vuorovaikutus ja vastuulliset viestintäratkaisut somessa saavat sinut näyttämään hyvältä. Me teemme yrityksellesi menestyksekkään sometilin.

Tutustu alta löytyviin monipuolisiin someassaripaketteihin. Ota yhteyttä, kun olet päättänyt, mikä on sinulle sopivin ratkaisu!

Someassari Basic
1 julkaisu viikossa
460 €/ kk
Suosituin!
Someassari Live
2 julkaisua viikossa
660 €/ kk
Someassari GROW!
5 julkaisua viikossa
1480 € / kk

Markkinointiassari

Oletko hukassa markkinointisi kanssa? Tuntuuko siltä, että pitäisi olla monessa paikassa yhtä aikaa? Tuntuuko, ettei mikään tekemäsi saa tuloksia aikaan? Meillä on sinulle helppo ratkaisu.

Markkinointiassari keskittyy haluamiisi markkinoinnin osa-alueisiin:

Saat valittua palveluistamme tarvitsemasi palvelut helpoksi kokonaisuudeksi! Markkinointiassarissa yhdistyy monta tekijää: taustalla on useampi yrityksemme osaaja, mutta kanssasi yhteydessä on vain yksi asiakkuussuhteesta vastaava henkilö. Näin voimme tarjota sinulle kaiken monipuolisen osaamisen, joka henkilöstöstämme löytyy.

Markkinointiassari tekee sovitun määrän työtunteja viikossa tai kuukaudessa. Tai markkinointiassari työskentelee sovitun kanavan parissa sopimuksen mukaan.

Ulkoistettu markkinointipäällikkö luo strategian ja suunnitelman, joiden pohjalta hän toteuttaa yrityksesi markkinointia ja viestintää. Siinä missä markkinointiassari keskittyy tiettyihin osa-alueisiin, ulkoistettu markkinointipäällikkö hoitaa puolestasi kaiken. Ulkoistetun markkinointipäällikön hinta alkaen 69 €/h + alv.

Jätä meille tarjoupyyntö ja kerro mitä tarvitset. Me kerromme sinulle lisää!

Miten yhteistyö kanssamme etenee?

Me teemme yhteistyöstä helppoa, nopeaa ja vaivatonta.

Yhteydenotto meihin on menestystarinasi ensimmäinen luku.

Yhteydenotto
Ole meihin yhteydessä lomakkeella, sähköpostilla, puhelimitse tai vaikka somessa! Palaamme asiaan mahdollisimman pian, muutaman arkipäivän kuluessa.
Tapaaminen
Sovitaan yksityiskohdista kahvikupposen äärellä kasvokkain tai etänä. Tutustumme yrityksesi ydinosaamiseen ja kerromme, miten sinun menestystarinasi alkaa.
Yhteistyön aloittaminen
Kun yksityiskohdista on sovittu, aloitamme työt. Pidämme sinut aina ajan tasalla töiden etenemisestä.
Tulokset
Saat yhteenvetoraportin 1-3 kk ajalta, joten voit seurata, miten markkinointi on tehostanut yrityksesi näkyvyyttä ja saavuttanut uusia asiakkaita. Eli saat konkreettista dataa yrityksesi menestyksestä.
Previous slide
Next slide

Usein kysyttyä

Ota meihin yhteyttä, jos et löydä vastausta kysymykseesi!

Markkinointiassistentti tai markkinointiassari työskentelee monipuolisesti markkinoinnin tehtävien parissa. Asiakkaan toiveiden mukaan markkinointiassarin toimenkuvaan voi kuulua verkkosiujen päivittäminen, markkinointikampanjat eri alustoilla, sisällöntuottaminen someen, viestintä asiakkaille sekä markkinointistrategian ja -suunnitelman ylläpito ja toteuttaminen.

Someassari tulee sanoista sosiaalisen median assistentti. Olet ehkä joskus törmännyt nimikkeisiin kuten somevastaava tai social media manager.

Someassari huolehtii siitä, että somesi on aktiivinen, persoonallinen ja tavoittaa kohderyhmänsä. Someassari on apunasi silloin, kun yritykselläsi ei ole tarpeeksi resursseja, kuten aikaa tai osaamista, somen hyödyntämiseksi. Someassari sopii yrityksellesi silloin, kun tarvitset apua erityisesti somen hyödyntämiseksi!

Palveluun sisältyy sisällöntuotanto sosiaalisen median eri kanaviin (Facebook, Instagram, LinkedIn, TikTok) toiveidesi mukaan. Suunnittelemme sisällöt yhdessä kanssasi, tuotamme tekstin ja tarvittaessa myös kuvat ja videot. Julkaisemme postaukset sovitusti sisältösuunnitelmaa noudattaen ja raportoimme sinulle tuloksista.

Huomasithan, että someassari-paketteja löytyy erilaisia?

 • Pienyrittäjälle, kun aika kuluu kaikkeen muuhun ja markkinoinnille ja somelle on aikaa vain keskellä yötä. 
 • Keskisuurelle yritykselle, kun toiminta ei ole vielä niin suurta, että on mahdollista palkata markkinointiin ja someen perehtynyt ammattilainen täysipäiväisesti. 
 • Suuryritykselle, joka hyötyy talon ulkopuolisesta markkinointi ammattilaisesta. Markkinointiassistentti ymmärtää yrityksen toimintaa kuin talon oma työntekijä, mutta suunnittelee markkinointistrategian asiakkaan näkökulmasta. 
 • Someassari on tärkeä apulainen jokaisen yrityksen markkinointitiimissä, kuului yritykseen sitten yksi tai tuhat työntekijää.

Yrityksesi saa laadukasta sisältöä someen säännöllisesti. Voimme luetella sinulle monta syytä, miksi someassariin sijoittaminen kannattaa.

Digimarkkinointi kannattaa, koska monet asiakkaasi löytyvät nykyään esimerkiksi Instagramin kautta. Se kuitenkin edellyttää laadukasta sisältöä ja miellyttävää visuaalista ulkonäköä, mikä edellyttää paljon ajankäyttöä julkaisujen ja somen tekemiseen. Tässä vaiheessa someassaripalvelut astuvat kuvaan. Saat mahdollisuuden keskittyä omaan ydinosaamiseesi, liiketoimintaasi, myyntiin tai henkilöstösi hyvinvointiin. Someassaripalvelut huolehtivat siitä, että sosiaalinen media ja markkinointi toimivat, ja sillä välin sinulle vapautuu aikaa muihin työtehtäviin.

Onnistuu! Saat edelleen tehdä haluamasi julkaisut myös itse. Someassari huolehtii siitä, että someesi tulee sisältöä säännöllisesti silloin, kun et itse ehdi postauksia tekemään.

Ei huolta! Fanolta löytyy myös kamera ja taitavat valokuvaajat. Valokuvat hoituvat puolestasi, oli kyse sitten tuotteiden valokuvauksesta, yrityksien kuvapankeista tai henkilökuvista. Valokuvaus on helppo lisätä kauttamme muihin tarvitsemiisi palveluihin!

Markkinointisuunnitelma on yrityksen markkinointia varten luotu suunnitelma, josta käy ilmi mitä tehdään, koska tehdään ja minne tehdään.

Hyvä markkinointisuunnitelma auttaa sisällön kohdentamisessa. Suunnitelman ansiosta markkinointimateriaaleja pystytään tekemään hyvissä ajoin etukäteen, jolloin ne ovat varmasti loppuun asti mietittyjä. Säännöllisyys, kohdennettavuus ja järjestelmällisyys tukevat tavoitteellista markkinointia.

Palvelun hinta muodostuu asiakkaalle aina yksilöllisesti. Jokaisella yrityksellä on erilaiset lähtökohdat ja tarpeet markkinoinnille.

Someassaripalveluista näet pakettihinnat ylempää!

Assarimme hyödyntävät markkinoinnissa analytiikkaa. Saat itsellesi raportin eli yhteenvedon säännöllisesti. Näin pystyt seuraamaan, mitä markkinoinnissa on tapahtunut, mikä toimii ja kuinka paljon asiakasmääräsi on kasvanut.

Assaripalveluista laskutetaan kerran kuukaudessa. Saat laskun aina kuukauden alussa, eli maksat tulevasta kuukaudesta.

Referenssisivultamme voit käydä katsomassa minkälaisia sisältöjä olemme toteuttaneet asiakkaillemme ja lukea palautteita.

Ota myös meidän Instagram seurantaan tai tilaa uutiskirjeemme, niin saat ensimmäisten joukossa tietää uusista palveluistamme!

Miksi tilata markkinointipalvelut Fanolta?

Onnistunut markkinointi kasvattaa liikevaihtoa. Siksi tarjoamme sinulle markkinointipalvelujamme. Etujamme ovat vaivaton yhteydenpito ja lupaus siitä, että sovituista asioista pidetään kiinni. Teemme kaiken aina yhdessä kanssasi.

Heittäydymme intohimolla uusiin markkinoinnin ja viestinnän haasteisiin. Ei ole väliä minkä alan toimintaa yrityksesi harjoittaa tai onko yrityksesi B2B vai B2C. Meiltä löytyy osaamista juuri sinua varten. Haasteesi ovat meidän haasteitamme.

Markkinointipalvelujemme avulla…

 • sinun kiireesi vähenee,
 • brändisi kehittyy,
 • yrityksesi markkinointi koostuu sisällöstä, joka on säännöllistä ja tukee yrityksen arvoja sekä myyntiä,
 • asiakkaasi sitoutuvat sinuun,
 • maineesi viestii luottamuksesta,
 • mediasisältö, tekstit ja visuaaliset elementit ovat yhtenäinen kokonaisuus,
 • some- tai markkinointiassarimme hyödyntävät yrityksesi näkyvyyttään parhaalla mahdollisella tavalla,
 • vakuutamme asiakkaasi valitsemaan sinun yrityksesi

Tuloksia ei saa aikaan yhdessä yössä, vaan tavoitteiden saavuttaminen vaatii avointa yhteistyötä, luovia ideoita ja rehellistä palautetta molemmin puolin.

Olemme osaavia ja idearikkaita ammattilaisia – sellaisia, joiden ansiosta yrityksesi menestyy.

Sinun tarvitsee vain klikata itsesi tarjouspyyntölomakkeeseen, soittaa, laittaa sähköpostia tai viestittää somessa. Pienellä vaivalla olet matkalla kohti menestystarinasi ensimmäistä lukua.

Asiakaskokemuksia

Yrityksestämme ei löytynyt somesta innostuneita. Lopulta päätimme ulkoistaa julkaisut, kun hävetti monen kuukauden takaiset julkaisut. Se kannatti, some näyttää nyt hyvältä ja näkyy myös yhteydenotoissa!
Asiakas

Jätä tarjouspyyntö

Tarjouspyyntö ei sido sinua mihinkään.

Lomakkeen kautta saatuja tietoja käytetään ainoastaan palveluidemme tarjoamiseen. Lisätietoja löydät rekisteriselosteesta.

Olen kiinnostunut
Visuaalinen ilme
Tarvitsemme apua
Asiakkaamme ovat
Somekanavat joista olemme kiinnostuneet
Kerro vielä, mitä kautta löysit meidät?