Fano logo

Valokuvaus

Kerro menestystarinasi kuvin.

 

Otamme henkilökuvia sisällöntuottajille, kuvapankkeja yrityksille sekä tuotekuvia verkkokaupoille.

Meiltä löytyy sinulle ja yrityksellesi kattavat valokuvauspalvelut, jotka toteutetaan yritystäsi ajatellen. Vakuuttavat, siistit ja laadukkaat tuotekuvat, henkilökuvat tai yrityskuvat lisäävät taatusti vetovoimaisuuttasi.

Lue lisää ja ota yhteyttä, kun tiedät millaiset kuvat otetaan!

Henkilökuvaus

Uskaltaudu kameran eteen! Henkilökuvaus on sisällöntuottajille ja yrityksille suunnattu kuvauspalvelu. Saat kauttamme henkilökuvat someen, mainoksiin, blogiin tai verkkosivuille. Valokuvat haluamassasi miljöössä.

Tärkeintä on, että valokuvista tulee sinun tai yrityksesi näköiset. Henkilökuva toimii käyntikorttinasi somessa ja verkossa, joten siihen kannattaa sijoittaa.

Pakettiin kuuluu kuvaussuunnitelma ja 10 valokuvaa. Hinta 190 € + alv/h. Lisäkuvat 15 € + alv/kpl

Henkilökuvaukset onnistuvat Seinäjoki-Vaasa akselilla sekä Helsingissä.

Yrityskuvaus

Käytätkö yrityksesi verkkosivuilla ja markkinoinnissa ilmaisia valokuvia? Ratkaisu on ehkä helppo, mutta ei persoonallinen. Asiakkaasi kyllä huomaavat, kun samat kuvat vilahtavat useiden eri yrityksien tileillä.

Yrityksesi saa kauttamme kattavat kuvapankit, johon on koottu monipuolisia valokuvia yrityksesi toiminnasta, toimintaympäristöstä sekä yrityksesi tarjoamista palveluista. Saat itsellesi toimivan ja eheän kuvapankin, joka toimii yhtenä kokonaisuutena, mutta myös yksittäisinä valokuvina.

Yritystäsi varten otetut valokuvat lisäävät ammattimaisuutta, persoonallisuutta ja uskottavuutta. Jätä tarjouspyyntö ja kerro, koska saamme tulla valokuvaamaan.

Yrityskuvaukset onnistuvat Seinäjoki-Vaasa akselilla, Tampereella ja Helsingissä.

Tuotekuvaus

Verkkokaupassa hyvä valokuva vakuuttaa ostajan. Tilaa meiltä tuotekuvat, joista oikeasti hahmottaa, minkälainen tuote on kyseessä.

Tuotekuvauspalveluumme sisältyy aloituspalaveri, kuvaussuunnitelma, 1 kuva per tuote valkoista taustaa vasten ja kuvien nimeäminen. Valokuvauksessa tulee olla vähintään 5 tuotetta mukana. 

5 kpl 290 € + alv.

10kpl 490 € + alv.

20 kpl alkaen 890 € +alv.

Tuotekuvaukset tehdään Seinäjoella.

 

Psst. Onnistuneen kuvan täydentää myyvä tuoteteksti.

Portfolio

Usein kysyttyä

Etkö löytänyt vastausta kysymykseen? Ota yhteyttä, vastaamme mielellämme!

Valokuvat otetaan siellä, missä sinä haluat! Toimistollasi, ulkona tai lakeuksien keskellä.

Henkilökuvaus: Onnistuu Seinäjoen, Vaasan ja Helsingin alueella.

Yrityskuvaus: Onnistuu Seinäjoen, Vaasan, Tampereen ja Helsingin alueella.

Tuotekuvaus: onnistuu Seinäjoella. Aina kannattaa kuitenkin kysyä, josko saisimme tämänkin onnistumaan muualla!

Kyllä, sijainnista riippuen voimme laskuttaa myös kilometrit. Koska valokuvauksia toteutetaan eri puolilla Suomea, hinta riippuu aina valokuvauksen sijainnista. Kerromme sinulle aina hyvissä ajoin, tuleeko kohdallasi mukaan kilometrilisä vai ei!

Kehitämme valokuvauspalvelujamme parhaillaan. Toistaiseksi siis vain annamme asiakkaalle 10 valokuvaa.

Tulevaisuudessa pyrimme siihen, että asiakas saa itse valita galleriasta haluamansa 10 valokuvaa.

Miljöökuvauksissa kannattaa vältellä vaatteita, joissa on paljon kuoseja ja kuvioita. Yksiväriset neutraalit värit ovat parhaimpia, mutta ei kannata myöskään pukeutua kokonaan mustiin tai valkoisiin vaatteisiin.

Tärkeintä on, että tulet paikalle sellaisena, jollaisena tahdot asiakkaasi sinut näkevän!

Jos tarvitset videokuvausta, kilpailutamme tämän palvelun puolestasi! Meillä ei valitettavasti videokuvausta ole saatavilla, vielä!

Valokuvat ovat tehokas viestinnän keino. Valokuvat, joita on otettu yrityksesi toiminnasta, voi hyödyntää monella tapaa. Tärkeintä on kuitenkin niiden sanoma. Omilla persoonallisilla valokuvilla voi viestiä asiakkaille. Valokuvilla saat aikaan haluamasi tunnelman, joka myös välittyy ulkopuolisille katsojille. Läpinäkyvyys, uskottavuus ja persoonallisuus ovat asioita, joita kannattaa korostaa. Kuvapankkiin otetut kuvat ovat lisäksi tyyliltään yhtenäinen kokonaisuus, joita yrityksesi voi hyödyntää somessa, markkinoinnissa ja verkossa. Omat valokuvat ovat paljon tehokkaampia, kuin ilmaiset valokuvat, joita monet muut hyödyntävät sivujensa täytteenä. Näin et myöskään ajaudu tilanteeseen, jossa käyttämäsi ilmainen valokuva löytyy samaan aikaan jo jonkun toisen yrityksen sivuilta.

Miksi tilata valokuvaus Fanolta?

Valokuvauspalvelussamme yhdistyy intohimo valokuvaamista ja markkinointia kohtaan. Fanon valokuvilla sinä, yrityksesi, tuotteesi ja palvelusi näytätte hyviltä.

Asiakkaasi tahtovat tietää sinusta ja yrityksestäsi kaiken ja kaikki mitä asiakkaasi näkee, vakuuttaa hänet siitä, että yrityksesi on markkinoiden paras vaihtoehto. Ensimmäisenä huomion kiinnittää valokuvat.

Erotu massasta ja kilpailijoistasi ottamalla persoonalliset valokuvat, jotka raottavat yrityksesi kulissien taakse. Ota valokuvat, jotka kertovat jotain sinusta ja yrityksestäsi olematta pelkästään koristeena.

Ihmisen keskittymiskyky ei ole ennallaan, joten valokuvaa jää herkemmin katselemaan, kuin lukemaan tekstiä. Tilaamalla valokuvauksen meiltä, saat itsellesi valokuvat, jotka vetoavat katsojaan jo muutamassa sekunnissa.

Valokuvien avulla voit välittää asiakkaillesi tunnelman ja fiiliksen, jonka asiakas kokee välittömästi esimerkiksi verkkosivuillesi tultua. Mitä sinä tahdot kertoa valokuviesi välityksellä?

Jos valitset valokuvan väärin, se viestii virheellistä sanomaa ja pahimmassa tapauksessa karkottaa kohdeyleisösi. Me emme anna tämän tapahtua!

Ota yhteyttä yhteydenottolomakkeella, sähköpostitse, soittamalla tai somessa! Pienellä vaivalla olet jo matkalla kohti menestystarinasi valokuvia.