Fano logo

Uutiskirjeet

Uutiskirjeet ovat edelleen yksi tehokkaimmista markkinoinnin ja viestinnän tavoista. Onnistunut uutiskirje puhuttelee lukijaansa. Jo ensi silmäyksellä se vie lukijan mielenkiinnon mennessään.

Kohderyhmä voi olla haastava saada sitoutumaan. Oletko miettinyt, miksi asiakkaat eivät palaa sivuillesi? Tai eivät tee uusia tilauksia? Saattaa vaikuttaa siltä, että sinut on unohdettu. Tämän ongelman ratkaisee uutiskirje. Älä odota, että asiakkaasi tulevat luoksesi. Mene sinä heidän luokseen käyttämällä apunasi suoraa viestintää.

Kaikki voivat hyödyntää uutiskirjeitä: Sähköpostimarkkinointi, tapahtumakirjeet, joulutervehdykset, uuden kuntalaisen tervetulokirjeet – uutiskirjeellä tavoitat yleisösi välittömästi.

Rullaa alemmas ja lue lisää. Kun olet valmis, ota yhteyttä ja kerro meille millaisen uutiskirjeen sinä haluat lähettää.

Uutiskirjeen luominen

Uutiskirjeillä on tärkeä merkitys tiedottamisen kannalta, mutta usein niillä on myös tarkoitus saada kohderyhmä toimimaan. Onnistunut uutiskirje on tärkeä vuorovaikutuksen välinen sinun ja sidosryhmien välillä.

Rakennamme sinulle yhdessä uutiskirjeet, jotka tuovat sinulle lisää uusia uskollisia asiakkaita. Brändisi ja arvosi näkyvät ja kuuluvat kirjeestä muun sisällön ohella. Kirjeen tärkein asia tuodaan esiin jo otsikossa, mikä saa lukijan kiinnittämään huomioon. Loppuun kirjoitamme haluamasi toimintakehotteet: tilaa, osta, ota yhteyttä.

Luomme uutiskirjeen visuaalisen ulkonäön, kirjoitamme tekstisisällön tavoitteiden pohjalta, personoimme kirjeet, hoidamme säännöllisen jakelun ja raportoimme tuloksista: mitkä jutut uutiskirjeessä ovat kiinnostaneet sidosryhmiäsi kaikista eniten ja kuinka paljon toimintaa uutiskirje on saanut aikaiseksi.

Jätä meille tarjouspyyntö ja kerro, millainen uutiskirje sinulle tehdään.

Uutiskirjepohjat

Onko sinulla uutiskirjeen sisältö jo selkeänä mielessä, mutta pohja puuttuu? Rakennamme sinulle pohjan, joka visuaalisesti vastaa kuvitelmiasi. Hyödynnämme apuna brändiäsi ja graafista ohjeistoa, jos sellainen löytyy. Kun lähetät uutiskirjeen, lukija tunnistaa jo nopealla vilkaisulla uutiskirjeen sinulta saaduksi.

Lopputulos on yhdessä kanssasi aikaan saatu visuaalinen kokonaisuus, joka miellyttää sinun kohderyhmäsi silmiä. Valmiit uutiskirjepohjat säästävät aikaasi ja ovat saatavillasi nopeita asiakastiedotuksia vaativissa tilanteissa.

Sisällöt

Uutiskirjepalvelumme ja osaamisemme on monipuolista. Kekseliäisyys on avain menestykseen ja uutiskirjeitä kannattaa hyödyntää. Tässä esimerkkejä sisällöistä, joita voimme sinulle tehdä:

  • Sähköpostimarkkinointi: suoramarkkinointi, mainoskampanjat, tarjoukset, alennuskoodit
  • Tiedotus: tulevat tapahtumat, uudet koulutukset, organisaatiomuutokset, asiakastiedotteet, ajankohtaistiedotteet
  • Muu viestintä: uuden kuntalaisen tervetulokirjeet, asukkaan infokirje, joulutervehdykset, ilmoitus blogikirjoituksesta, palautekyselyt, vinkit

Usein kysyttyä

Etkö löytänyt vastausta kysymykseen? Ota yhteyttä, vastaamme mielellämme!

Kenelle tahansa! Ei ole väliä oletko pienyrittäjä, yksityishenkilö, kunta tai kaupunki. Jos tahdot sitouttaa sidosryhmäsi toimintaasi tai sinulla on jaettavaa suuremmalle yleisölle, niin voit hyödyntää tarjoamaamme uutiskirjepalvelua.

Uutiskirjeiden rakentamiseen käytämme esimerkiksi Mailerlite-palvelua, joka on turvallinen ja monipuolinen digitaalisen markkinoinnin työkalu.

Aikataulu on sinun päätettävissäsi. Kerran viikossa, kerran kuussa tai silloin tällöin. Mitä säännöllisemmin uutiskirje sinulta tulee, sitä tehokkaammin se toimii. 

Miksi tilata uutiskirjepalvelu Fanolta?

Uutiskirjeet ovat tehokas markkinoinnin ja viestinnän muoto. Yrityksen ei kannata lähettää asiakkailleen viestejä vain huvikseen. Oikeanlaisen uutiskirjeen tekemällä saat asiakkaasi toimimaan sekä sitoutumaan yritykseesi.

Asiakkaasi hyötyvät siitä, että saavat sinulta hyödyllistä tietoa suoraan ja säännöllisesti. Se viestii avoimuudestasi ja siitä, ettet ole myöskään unohtanut asiakkaitasi. Tahdomme, että sidosryhmäsi haluavat lukea sinulta saatua postia.

Personointi, kohderyhmän huomioiminen, visuaalisuus, saavutettavuus, tekstisisältö – kaikki tämä täytyy mahduttaa uutiskirjeeseen joka kerta! Anna siis meidän auttaa ja luoda uutiskirjeet toiveidesi pohjalta.

On tärkeää, että sinun äänesi kuuluu kirjeestä, vaikka me kirjoittaisimme sen puolestasi. Siksi suunnittelemme uutiskirjeiden sisällön ja ulkonäön aina yhdessä kanssasi.

Ota yhteyttä sähköpostitse, yhteydenottolomakkeella, soittamalla tai vaikka somessa! Pienellä vaivalla olet jo ottanut askeleen kohti uutiskirjettä, joka viestii sinun menestystarinastasi.