Verkkosivut

Millaisen ensivaikutelman
haluat yrityksestäsi antaa?

Verkkosivut ja somekanavat ovat kuin nykypäivän modernit käyntikortit.

Visuaaliset ja helposti löydettävän, tarvittavan informaation kattavat verkkosivut edistävät yrityksesi brändin erottumista edukseen. Kiinnostavat, nykyaikaiset nettisivut houkuttelevat vierailijat viihtymään verkkosivuillasi pidempään ja johdattavat asiakkaasi ostopolulla eteenpäin kohti ostopäätöstä, myit sitten asiantuntijuutta, tuotteita tai palveluita. Oli kyse sitten nettisivuista tai verkkokaupasta, pidä huoli, että asiakkaasi tietää heti ensisekuinneista, mitä tuotteita tai palveluita myyt tai minkä asiakkaan ongelman ratkaiset. 

Me Fanolla olemme erikoistuneet WordPress-julkaisujärjestelmään, jonka suosio monipuolisena sisällönhallintajärjestelmänä on kiistaton. Teemme kattavia verkkosivuja ja verkkokauppoja sisältöineen kaikille nettisivuja tarvitseville. Niin julkiselle sektorille, yksityisille yrityksille, yhdistyksille, kuin myös henkilöbrändiään kehittäville yksityishenkilöille. Toimimme aina asiakkaan toiveita ja ideoita kunnioittaen, mutta voit luottaa, että neuvomme ja annamme kaiken ammattitaitomme myös asiakkaidemme avuksi.

Haluamme, että saat verkkosivuistasi parhaan hyödyn.

Meille on tärkeää, että verkkosivusi ovat toimivat ja helppokäyttöiset, ja että niiden ulkonäkö vastaa yrityksesi luonnetta.

Toimivat nettisivut pysäyttävät asiakkaan, ohjaavat hänet löytämään etsimänsä nopeasti ja vakuuttavat siitä, miksi hänen tulisi valita juuri sinun yrityksesi palvelut kaikkien alan kilpailijoiden joukosta.

WordPress-julkaisujärjestelmän avulla takaamme, että verkkosivusi ovat nopeat, turvalliset ja hakukoneystävälliset. Hoidamme halutessasi kuntoon myös sivujen analytiikan, jonka avulla pysyt kärryillä esimerkiksi siitä, paljonko kävijöitä sivuillasi on, mistä kävijät tulevat ja mitkä asiat verkkosivuilla vierailijoita kiinnostavat. Analytiikan avulla on myös mahdollista tehdä päätelmiä siitä, miksi asiakkaan ostopolku katkeaa ja potentiaalinen asiakas poistuu verkkokaupasta ennen ostopäätöksen tekemistä. Paikantamalla ongelman, se on myös ratkaistavissa!

Fanosta kaikki verkkosivupalvelut

Toteutamme myös nettisivujen ulkoasun visuaalisen suunnittelun, teemme tarvittaessa puolestasi myös verkkosivujen tekstit ja sisällöt, joissa on huomioitu hakukoneiden laajat vaatimukset. 

Toteutamme siis kaiken tarpeellisen uusia verkkosivuja varten ilmeen suunnittelusta logoon, teksteihin ja julkaisuun, sekä myöhempään ylläpitoon saakka, tai autamme vain tarvittavilta osin ja neuvomme sinua jatkamaan projektissa omatoimisesti eteenpäin. 

Takaamme, että uudet verkkosivusi ovat kutsuvat, myyvät ja värimaailmaltaan yhdennäköinen yrityksesi visuaalisen ilmeen kanssa. Mikäli visuaalista ilmettä ei ole vielä määritelty, autamme tarvittaessa myös graafisen ohjeiston luomisessa, jolloin yritysilme säilyy yhtenäisenä nyt ja tulevaisuudessa.

Sivujen sisällöntuotanto toteutetaan niin ikään asiakkaan toiveita kuunnellen ja hakukoneoptimointi huomioon ottaen. Suunnittelemme kanssasi yrityksen tone of voicen ja tuotamme sivujen sisällöt asiakasystävällisesti yrityksen äänellä viestien sivujen ensivilkaisusta viimeiseen sanaan saakka.

Panosta verkkosivujen sisällöntuotantoon

Huolimattomasti kirjoitetut, kielioppivirheitä sisältävät sivut karkottavat nopeasti asiakkaan, vaikka sivujen ulkonäkö olisikin miellyttävä. Lisäksi kielioppivirheet antavat epäammattimaisen kuvan, vaikka tekstillä ei olisi mitään tekemistä tarjoamiesi palveluiden kanssa.

Asiaasi liittyvää tekstisisältöä on sivuilla hyvä olla riittävän paljon myös siksi, sillä se on merkityksellistä hakukoneystävällisyyden kannalta. Haluathan olla se, jonka palvelu tarjoutuu asiakkaan ulottuville ensimmäisten verkkosivujen joukossa esimerkiksi Googlella tietoa haettaessa?  Milloin olet viimeksi hakenut tietoa Googlen hakutulosten sivulta numero kaksi? 

Verkkosivujen hinnasto

Verkkosivujen toteutuksen hinnoittelu määräytyy luonnollisesti työn määrän mukaisesti. Älä arkaile ottaa yhteyttä, kartoitetaan yhdessä tarpeesi ja teemme sinulle maksuttoman hinta-arvion verkkosivujen kokonaisuuden toteutuksesta. Emme ole hinnaltaan halvin, mutta varmasti kilpailukykyinen vaihtoehto niin pienille yrittäjille kuin suuryrityksillekin.

Emme kilpaile hinnalla, vahvuutemme on monipuolisuus palveluissa, asiakasymmärrys, yhteydenpito sekä selkeys, tiedät AINA mitä olet ostamassa ja mitä hintaan sisältyy. Ostit verkkosivut sitten mistä tahansa, varmista aina, että tiedät mitä rahalla saat ja milloin on mahdollisesti luvassa lisäkustannuksia.

Saat meiltä halutessasi aina kiinteän kokonaishinnan, jonka yli laskutus ei mene ilman erillistä sopimusta. 

Tuntihinnoittelumme on seuraava

Verkkosivujen tekninen työ 89€ + alv 24% / h (110,36€ sis. alv)

Verkkosivujen graafinen suunnittelu 69€ + alv 24% / h (85,50€ sis. alv)

Verkkosivujen sisällöntuotanto 69€ + alv 24% / h (85,50€ sis. alv)

Toteutukseen kuluva aika

Työn edetessä pidämme sinut ajan tasalla projektin etenemisen suhteen ja toteutamme sovitut tehtävät aikataulussaan. Aikataulun tarkka määrittäminen ennen tietoa sivujen kokonaisuudesta on kuitenkin haastavaa. Pienet, muutaman alasivun kokonaisuudet ilman sisällöntuotantoa toteutetaan luovutusvalmiina parissa viikossa, suurempiin kokonaisuuksiin on hyvä varata pari – kolme kuukautta.

Uusia sivuja luotaessa teemme yhteisen suunnittelupalaverin jälkeen ensin raakavedoksen, johon sisältyy suunnitelma ja sivujen yleinen rakenne. 

Hyväksytyn suunnitelman jälkeen toteutamme sivujen tekstit ammattikirjoittajien toimesta, mikäli asiakas haluaa ulkoistaa myös sisällöntuotannon osaaviin käsiimme. 

Tekstien hyväksymisen jälkeen kokonaisuus rakennetaan yhtenäiseksi verkkosivuksi, optimoidaan tavoitteiden mukaiseksi, hiotaan yksityiskohdat kuntoon ja viimeistellään asiakkaan toiveiden mukaiseksi ennen sivujen luovutusta. 

Autamme myös verkkosivujen valmistumisen jälkeen

Halutessasi hoidamme sivujen ylläpidon myös myöhemmin. Kiinteään 19,90€ ylläpitomaksuun sisältyy päivitysten asentaminen ja varmuuskopiot kuukausittain, pienet korjaustyöt ja neuvonta. 

Vaihtoehtoisesti tarjoamme myös koulutuksen, jonka avulla pääset itse vaikuttamaan verkkosivuihisi helposti asiantuntevalla otteella.

Toimintamme on aina läpinäkyvää ja sovimme kanssasi selkeät vastuualueet ja aikataulut. Yhteistyö kanssasi on meille ehdottoman tärkeää, oli kyse sitten isoista tai pienistä projekteista.

Toimivat ja jokaisella laitteella oikein skaalautuvat verkkosivut ovat pitkäaikainen sijoitus, joiden tarkoitus on todennäköisesti tuottaa yrityksellesi myyntiä, joten niihin kannattaa ehdottomasti panostaa. 

Lue blogistamme, mitä asioita on hyvä huomioida uusia verkkosivuja ostaessa, kun tarjontaa on loputtomasti, mutta palveluiden vertaileminen on vaikeaa?

Pyytämällä tarjouksen palveluistamme kerromme mielellämme sinulle lisää, ota rohkeasti yhteyttä!

Ota yhteyttä ja suunnitellaan yrityksellesi sopiva ratkaisu yhdessä!

Olemme sinuun yhteydessä pikimmiten!

Fano Oy

Y-tunnus: 3013265-3

Verkkolaskuosoite: 003730132653
Operaattori: Maventa (003721291126)
Välittäjätunnus: DABAFIHH
S-postilasku: 30132653@scan.netvisor.fi
Postin kautta: Fano Oy, 30132653, PL 100, 80020 Kollektor Scan