Fano logo

Verkkosivut

Menestystarinasi sivut.

 

Rakennamme verkkosivut, jotka antavat sinulle mahdollisuuden menestyä. Ei enää mutkikkaita verkkosivuja, jotka eivät toimi puhelimella. Ei enää näkymättömyyttä, joka saa asiakkaasi kyseenalaistamaan yrityksesi luotettavuuden.

Pidämme huolen siitä, että asiakkaillesi selviää helposti, mitä tuotteita tai palveluita tarjoat ja minkä asiakkaasi ongelman pystyt ratkaisemaan. Rakennamme käyttäjäystävälliset ja turvalliset verkkosivut yhdessä kanssasi.

Jos tahdot uudistaa vain verkkosivujesi ulkonäön, tutustu graafisen suunnittelun palveluihimme. Tutustu ja ota yhteyttä!

Nyt verkkosivujen yhteydessä ostettu kevyt graafinen ohjeistus -20% alennuksella. Ota yhteyttä! 
Kevyt graafinen ohjeisto sisältää yritystäsi varten muotoillut värit ja fontit, joita voit hyödyntää verkkosivujen lisäksi myös muissa markkinointimateriaaleissa ja sosiaalisessa mediassa.

Verkkosivujen uudistus

Toteutamme verkkosivu-uudistuksia, jonka jälkeen myös asiakkaasi löytävät sinut uudelleen. Verkkosivuistasi tulee käyttäjäystävälliset, eli asiakkaasi pääsevät palvelujesi äärelle helposti niin tietokoneella, tabletilla kuin puhelimellakin. Asiakkaasi eivät enää harhaudu sivuiltasi pois, vaan jatkavat eteenpäin ostopolulla loppuun asti. Kassavirta kasvaa ja kohta uudistunut maineesi kiirii edelläsi.

Mielenkiintoa ja asiakkaiden sitoutuneisuutta verkkosivuillasi lisäävät myyvät tuotetekstit ja tarvittavan informaation kertova sisältö. Onnistuneet verkkosivut uudistetaan aina sinun ehdoillasi, yhdessä kanssasi. Uudistuksen yhteydessä voimme miettiä, mikä on brändisi ydin ja miten verkkosivusi voivat viestiä siitä aiempaa tehokkaammin. Uudet valokuvat ja graafiset elementit saa vaivattomasti rakennettua uuden verkkosivun ympärille. Verkkosivujen uudistus voi siis samalla olla koko yrityksesi brändin ydinsanoman uudistus.

Uudet verkkosivut

Miksi verkkosivut? Siksi, että yhteydenpito asiakkaisiisi helpottuu. Verkkosivut eivät ole pelkästään paikka, jossa kerrot yrityksesi aukioloajoista. Verkkosivut ovat työkalu, jolla markkinoit, myyt, viestit, hoidat asiakaspalvelua sekä kerrot tuote- ja palveluvalikoimastasi. Verkkosivuillasi sinulla on mahdollisuus kertoa arvoistasi ja vastuullisuudestasi.

Siksi me rakennamme sinulle verkkosivut, jotka ovat turvalliset ja käyttäjäystävälliset, mutta myös mahdollistavat kaiken edellä mainitun.

Meillä rakennetut menestyvät verkkosivut hakukoneoptimoidaan, jotta asiakkaasi löytävät sinut ja palvelusi. Rakennamme verkkosivut brändisi ytimen ympärille tai luomme sinulle brändin yhdessä kanssasi.

Pääset mukaan verkkosivujen rakennusvaiheisiin, jolla takaamme sivujen olevan juuri sellaiset kuin sinä haluat. Avoimuus ja yhteistyö ovat rakennuspalikoita, joilla teemme yrityksellesi monipuoliset, menestyvät ja luotettavat verkkosivut.

Jätä meille tarjouspyyntö, niin viemme sinut sinne, missä asiakkaasi ovat!

Päivityspalvelu

Päivityspakettimme mahdollistavat muutoksen mukana pysymisen. Verkkosivusi pysyvät ajantasaisena eivätkä pääse kaatumaan. Halutessasi voimme jäädä siis huolehtimaan verkkosivujesi ylläpitämisestä ja päivittämisestä.

Päivityspaketit laskutetaan 3 kk välein.

 • ohjelmistopäivitykset
 • varmuuskopiot kuukausittain
 • muutostyöt 79 €/h
 • ohjelmistopäivitykset
 • varmuuskopiot kuukausittain
 • raportti tehdyistä toimenpiteistä
 • Google Analytics
 • kuukausittaiseen hintaan sisältyy 2 tuntia muutostöitä per kk (sen jälkeen 79 €/h)
 • ohjelmistopäivitykset
 • varmuuskopiot kuukausittain
 • raportti tehdyistä toimenpiteistä
 • Google Analytics
 • hinta sisältää 4 tuntia tarvittavia muutostöitä per kk (sen jälkeen 79 €/h)

Usein kysyttyä

Etkö löytänyt vastausta kysymykseen? Ota yhteyttä, vastaamme mielellämme!

Olisi hyvä, jos sinulla olisi jo valmiina mielessä ajatus siitä, miltä verkkosivut näyttäisivät. Voit esimerkiksi etsiä inspiraatiokuvia ajatuksiesi tueksi. Jos yritykselläsi on olemassa graafinen ohjeistus, toimita se meille, jotta voimme tehdä verkkosivuistasi yrityksen ilmeen mukaiset.

Ei haittaa, jos yritykselläsi ei ole valokuvia tai graafista ohjeistusta suunniteltuna – tarvittaessa voimme lisätä nämä palvelut osaksi verkkosivujen rakentamista! Kaikki sovitaan viimeistään yhteisessä tapaamisessa.

Ihan kaikenlaisia blogeista verkkokauppoihin! Älä epäröi tuoda omia visioitasi esille suunnittelupalaverissa. Referenssisivultamme näet, minkälaisia verkkosivuja olemme luoneet muille asiakkaille.

Valitettavasti ”perusverkkosivuja” ei ole, vaan jokaiselle asiakkaalle luodaan yksilölliset verkkosivut asiakkaan toiveiden mukaan.

Hinta koostuu visuaalisesta ulkonäöstä, verkkosivuille tehtävien sivujen kappalemäärästä, suunnittelusta, teknisestä toteutuksesta ja siitä tuleeko Fanon kautta jotain lisäpalveluja esimerkiksi valokuvaus tai sisällöntuottaminen.

 • Teemme kaikki verkkosivut WordPress pohjalle. Se on turvallinen, monipuolisesti muunneltavista ja meiltä löytyy loistavaa osaamista sen kokonaisvaltaiseen hyödyntämiseen!
 • Verkkosivujen rakentamiseen ja muokkaamiseen käytämme Elementor-työkalua, joka on WordPressin lisäosa.

Pyrimme huomioimaan saavutettavuuden. Lähtökohtaisesti käytämme aina selkeitä ja käyttäjäystävällisiä fontteja ja väreissä huomioimme kontrastin. Toistaiseksi emme kuitenkaan ole sivuille tehneet esimerkiksi saavutettavuuskartoituksia.

Sovimme aikataulusta aina asiakkaan kanssa. Aikatauluun vaikuttaa se, minkälaiset verkkosivut asiakas tahtoo ja mitä sisältöä sinne luodaan. Verkkosivut rakentuvat sovitun aikataulun mukaisesti, kunhan olemme saaneet tarvittavat tiedot ja materiaalit asiakkaalta.

Verkkosivujen käyttöoikeus luovutetaan asiakkaalle maksun yhteydessä.

Sivuja rakennetaan kehitysympäristössä, jonne asiakas saa tunnukset. Näin asiakas pystyy seuraamaan sivujen edistymistä ja olemaan tiiviisti mukana omien sivujensa rakentamisessa.

Kyllä, jos niin haluat! Vaihtoehtoisesti Fano voi jatkaa sivujen ylläpitämistä ja päivittämistä puolestasi. Lisämaksusta Fano myös huolehtii sivustosi analytiikasta ja saat kattavan raportin esimerkiksi kävijäseurannasta tai toteutuneista konversioista.

Verkkosivujen päivityspalveluiden hinnat löydät ylempää.

Miksi tilata verkkosivut Fanolta?

Omilla verkkosivuillasi sinulla on mahdollisuus tuoda oma äänesi esiin. Verkkosivut ovat välttämättömät, jos tahdot pärjätä kilpailijoillesi. Ilman kotisivuja asiakkaasi kysyvät, onko yritystäsi edes olemassa. Tiedätkö sinä, mikä on asiakaskokemuksen merkitys yrityksellesi?

Miten tekemämme verkkosivut auttavat sinua:

 • sivut ovat luotettavat
 • voit viestiä suoraan asiakkaillesi
 • voit markkinoida sivuillasi ja sivujasi
 • saat itsellesi digiajan käyntikortin
 • voit rekrytoida uusia osaajia
 • voit kertoa yrityksesi arvoista, vastuullisuudesta ja ammattitaidosta
 • voit esitellä tuote- ja palveluvalikoimasi
 • voit ylläpitää helposti yhteystietoja ja aukioloaikoja

Menestyksen salaisuus:

 • teemme projektin yhdessä kanssasi
 • kuuntelemme toiveitasi
 • suunnittelemme budjetin yhdessä
 • pidämme sinuun yhteyttä säännöllisesti ja otamme palautetta vastaan
 • lopuksi saat verkkosivut, joilla voit menestyä ja onnistua liiketoiminnassasi

Toteutamme kaiken tarpeellisen uusia verkkosivuja varten ilmeen suunnittelusta logoon, teksteihin ja julkaisuun, sekä myöhempään ylläpitoon saakka. Tai autamme vain tarvittavilta osin ja neuvomme sinua jatkamaan projektissa omatoimisesti eteenpäin.

Ota yhteyttä yhteydenottolomakkeella. Palaamme asiaan tuota pikaa. Pienellä vaivalla olet jo matkalla kohti menestyneitä verkkosivuja!

Nettisivuasiakkaitamme

Asiakaskokemuksia

”Olen tehnyt toukokuun hommia vaan parina päivänä viikossa. Kiitos instan ja nettisivujen, mun ei ole tarvinnut kertaakaan edes miettiä kylmäsoiton aloittamista vaan liidejä on tippunut pöydälle tasaiseen tahtiin.”

Jätä tarjouspyyntö

Tarjouspyynnön jättäminen ei sitouta sinua mihinkään.

Lomakkeen kautta saatuja tietoja käytetään ainoastaan palveluidemme tarjoamiseen. Lisätietoja löydät rekisteriselosteesta.

 

Ulkoasu
Sisältö
Tarvitsen sivustolle myös
Domain ja webhotelli
Kerro vielä, mitä kautta löysit meidät?