Fano logo

Sijoita someassariin ja onnistu yrityksen somemarkkinoinnissa

Tuskailetko yrityksesi somemarkkinoinnin toteutuksen kanssa? Sinulla on vain kaksi kättä, yksi tuhansien ajatusten täyttämä pää, 24 tuntia vuorokaudessa ja niiiiiiin paljon tekemistä, että pari extra tuntia vuorokauteen tulisi todella tarpeeseen? Oman yrityksen pyörittäminen on alasta riippumatta työlästä, vaikka sitä teetkin sydämellä ja rakkaudesta lajiin. Jos kaipaat apua ja ideoita, jatka lukemista. 

Yritystä tulee vaalia ja kehittää, samoin asiakassuhteita. Pitää huolehtia markkinoinnista, paperisodasta, laskuista, luvista ja henkilökunnan hyvinvoinnista. Toisinaan toisen, kolmannen ja neljännenkin käsiparin voisi ottaa mukaan henkilökohtaisen arjen hoitamiseen. 

Podetko toisinaan huonoa omaatuntoa, kun yrityksen juoksevat asiat ovat vieneet kaiken energian, lapset on ruokittu pakastepizzalla ja pölypallot moikkaavat kodin nurkista?

Kuinka usein iltaisin avaat yrityksesi Facebook-sivun, Instagram-tilin tai jonkin muun somekanavan ja toteat sen olleen hiljaa jo monta viikkoa? Mietit, mistä kilpailija löytää extratunnit aktiiviseen somemarkkinointiin? Päätät jälleen väsyneenä sohvalla huokaisten, että ryhtiliike tämänkin suhteen tulisi tehdä pikaisesti ja ruoskit itseäsi vielä hiukan lisää. Miksei ideat vain lennä myyväksi tekstiksi ja kuviksi?

Ideat eivät kirkastu väsyneessä mielessä

Ei sinun tarvitse olla superihminen. Inhimillisyyden rajat eivät yksinkertaisesti veny määräänsä enempää ja loppujen lopuksi me kaikki olemme vain pieniä, usein liikaa itseltämme vaativia olentoja maailman rankkojen paineiden alla. Jokainen ihminen ansaitsee kaiken tämän keskellä myös lepoa ja ennen kaikkea anteeksiantoa ja hyväksymistä itseltään.

Me Fanolla haluamme auttaa sinua yrityksesi haasteiden kanssa. Fano on luotu rakkaudesta yritystarinoiden sanoittamiseen ja halusta auttaa yrityksiä kiireisen arjen keskellä. Jakamalla taakkaasi kevennät omaa oloasi, jolloin energiasi riittää tärkeimpään; itsestäsi, läheisistäsi ja yrityksestäsi huolehtimiseen. 

Miksi kannattaa sijoittaa someassariin?

Somepalveluiden, markkinoinnin tai blogitekstien ulkoistaminen ammattilaiselle on erinomainen ajatus monestakin syystä.

Sen lisäksi, että vapautat oman energiasi itse ydintekemiseen, saat rinnallesi yhteistyökumppanin, joka taitaa somemaailman ja markkinoinnin salaisuudet. Yksin pohdiskelun sijaan ajatuksia on paljon tehokkaampaa jakaa yhteistyökumppanille ja monesti käy niin, että hienot ideat alkavat kukkia, kun niitä pallottelee toisen asiastasi innostuneen kanssa.

Vältyt myös liiallisen asiantuntemuksen kiroukselta, mikä on nykyisin somessa varsin tuttu ilmiö. Ammattitaito ja valtava tiedon määrä on hieno asia, mutta silloin, kun ihminen on oman alansa rautainen ammattilainen, hän ei välttämättä enää osaa kääntää osaamistaan selkeälle kohdeyleisöä puhuttelevalle kielelle. Älä karkoita asiakasta pelottavalla ammattislangilla, vaan viesti tieto palveluistasi ymmärrettävästi.

Oli yrityksen toimiala mikä tahansa, sisältö somessa on toteutettava kohdeyleisön tarpeita varten. Sisällöntuottajan tehtävä on perehtyä alaasi sekä tarjoamiisi tuotteisiin ja palveluihin ja kertoa niistä kiinnostavasti niin, että jokainen ymmärtää mistä puhutaan.

Ulkoistamalla somemarkkinoinnin takaat myös sen, että yrityksesi somesisältö on säännöllistä, sisältörikasta ja vaihtelevaa. Ulkopuoliseen palveluun sijoitettu raha voi poikia jopa triplamyynnit ja aivan uusia ideoita tulevaisuuden tavoitteisiin. 

Mikäli et halua ulkopuolisia toteuttamaan somesisältöä, mutta kaipaat apua johdonmukaisen sisällön suunnitteluun, toteutamme myös yrityskohtaisesti suunniteltuja somemarkkinoinnin sisältösuunnitelmia, jolloin voit hoitaa julkaisut itse yhteistyössä toteutetun suunnitelman pohjalta. 

Olemmeko arkisen haasteen ytimessä? Jätä meille yhteydenottopyyntö tai ota yhteyttä suoraan ja suunnitellaan yhdessä, miten voimme olla juuri sinun yrityksellesi parhaiten avuksi. 

Ihanaa (kaupallista) joulun odotusta. 

Lue lisää tekstejämme