Fano logo

Fano ja vastuullisuus

Olemme kotimainen pienyritys ja tahdomme omalla toiminnallamme olla osa vastuullisen markkinoinnin ja viestinnän toteutumista. Olemme tietoisia yrityksemme toiminnan taloudellisista, sosiaalisista ja ympäristöllisistä vaikutuksista. Pyrimme hallitsemaan niitä parhaan mahdollisen tietämyksen ja osaamisemme mukaan. Yhteiskunnallinen vastuu koskettaa meitä kaikkia yrityksen koosta tai toimialasta riippumatta.

Maailma ja yhteiskunta ovat jatkuvassa muutoksessa. Yhteiskuntavastuu on jatkuvaa kehitystyötä, jonka vuoksi yrityksemme kasvun myötä tarkastelemme toimintaamme säännöllisesti miettien, mitä voisimme tehdä entistä paremmin.

Fanon eettiset periaatteet ja arvot

Yrityksemme toiminta perustuu vastuulliseen markkinointiin ja viestintään. Jokainen työntekijämme on sitoutunut kansainvälisen kauppakamarin (ICC) markkinointisääntöihin sekä hyvää markkinointitapaa koskeviin periaatteisiin. Molempia noudatetaan sekä Fanon omassa markkinoinnissa, että myös kaikissa asiakkaillemme toteutetuissa töissä.

Arvoista korostamme etenkin avoimuutta ja yhdessä tekemistä. Toimintamme on läpinäkyvää ja olemme aina valmiita avoimeen vuorovaikutukseen yhdessä sidosryhmiemme kanssa. Otamme mielellämme palautetta vastaan ja luonnollisesti myös vastaamme sidosryhmiemme esittämiin huolenaiheisiin.

Fano Oy on pienyritys, jonka toimintaa kehitetään päivittäin. Tulevaisuudessa liiketoimintamme kasvaa työllistäen entistä enemmän markkinoinnin ja viestinnän ammattilaisia tarjoten mahdollisuuden työllistyä unelmatyössään. Mitä tuottoisammaksi tulevaisuudessa kasvamme, sitä parempi valmius meillä on kantaa omalta osaltamme vastuuta ympäristön ja sosiaalisen vastuun osalta.

Olemme voittoa tuottava yritys ja maksamme verot Suomeen. Luottoluokituksemme on AA.

Monipuolisten palveluidemme ja tuotteidemme avulla tarjoamme kaiken kokoisille yrityksille mahdollisuuden kehittää liiketoimintansa markkinointia ja viestintää vastuullisesti.

Fano Shop-tuotteet

Suunnittelemme kaikki verkkokaupan valikoiman tuotteet itse. Tuotteemme myös valmistetaan Suomessa. Olemme avoimia ja läpinäkyviä tuotteidemme valmistusprosesseista. Yrityksemme suunnittelemille Sisällöntuottajan Inspiraatiokorteille on myönnetty sekä Design From Finland -, että Avainlippu-merkki.

Tuotesuunnittelussa tähtäämme siihen, että tuotteet voidaan valmistaa kierrätetyistä materiaaleista ja että ne voi pitkän käyttöiän jälkeen kierrättää vastuullisesti. Tuotteista pyrimme tekemään pitkäikäisiä ja ajattomia. Esimerkiksi Sisällöntuottajan Inspiraatiokortit auttavat somesisältöjen suunnittelussa vuodesta toiseen. Somettajan Inspiraatiokalenteri ei ole kalenterivuoteen sidottu, joten se ei jää käyttämättä, vaikka aloittaisit kalenterin käytön vasta myöhemmin tai jos loman aikana siirrät kalenterin hetkeksi sivuun.

Kaikki painotuotteet suunnitellaan Fano Oy:n työntekijöiden ja yhteistyökumppaneiden toimesta ja painetaan suomalaisissa painotaloissa. Myös ladattavat digitaaliset tuotteet ovat oman tiimimme ammattilaisten luovuuden tuotoksia pienyrittäjän markkinoinnin tueksi.

Jos sinulla on jotain kysyttävää tuotteista tai niiden valmistustavoista, ole yhteydessä! Me vastaamme sinulle mielellämme.

Fano ei syrji eikä tuomitse

Huomioimme toiminnassamme tasa-arvon ja yhdenvertaisuuden. Emme hyväksy epäoikeudenmukaista tai syrjivää toimintaa missään muodossa. Markkinointi- ja viestintäpalveluissamme otamme lämpimästi vastaan kaikkien eri alojen asiakkaat, joiden toiminta on eettistä ja vastaa omia arvojamme.

Fano ottaa osaa myös paikallisen yhteisön tukemiseen. Fano on mukana kaudella 2022–2023 sponsoroimassa Seinäjoen Peliveljet -08 poikien salibandyjoukkuetta ja lahjoitamme toisinaan rahaa tai osaamistamme erilaisiin hyväntekeväisyyskohteisiin.

Fano on luotettava työnantaja

Olemme vastuullinen työnantaja. Tulevaisuudessa tahdomme tarjota työpaikan ja hyvinvoivan työyhteisön yhä useammalle luovan alan työntekijälle. Tuemme myös opiskelijoita osaamisen kasvussaan tarjoamalla TET- ja harjoittelupaikkoja. Kaikkien työntekijöidemme työstä halutaan mahdollistaa mielekästä ja merkityksellistä. Työntekijöitä tuetaan ja kannustetaan oppimaan ja osallistumaan. Motivoituneet ja sitoutuneet työntekijät ovat meille voimavara, jonka ansiosta yrityksemme kehittyy ja kasvaa.

Fano ja ympäristövastuu

Jo ennen pandemiaa teimme pääasiassa etätöitä ja niitä teemme edelleen suurimmaksi osaksi. Näin vähennämme matkustamista. Työntekijöillemme hankitaan laitteet, jotka kestävät käytössä mahdollisimman pitkään ja käyttöiän päätyttyä elektroniset laitteet kierrätetään asianmukaisella tavalla. Osa-aikaiset työntekijämme saavat halutessaan käyttää myös omia laitteitaan, joten emme kuormita ympäristöä turhaan. Työergonomiaa lisäävät kalusteet, kuten sähköiset työpöydät ostamme kotimaisilta huonekaluvalmistajilta.

Yritykseltämme löytyy toimisto Seinäjoelta. Toimistotiloissa ei pidetä valoja turhaan päällä ja roskat kierrätetään parhaalla mahdollisella tavalla.

Mitä muuta voisimme tehdä?

Tuliko mieleesi jokin muu tapa pitää huolta tulevaisuuden ympäristöstä, hyvinvoivasta työelämästä tai tasa-arvon toteutumisesta? Kerrothan ajatuksesi meille, miten voisimme jatkossa huomioida entistä paremmin vastuullisuuden työssämme, palveluissamme ja tuotteissamme? Kuulemme ajatuksistasi mielellämme!