Fano logo

Graafinen suunnittelu

Intohimolla kuvitetut menestystarinat.

 

Visualisoidaan yhdessä yrityksesi onnistuminen. Suunnittelemme sinulle persoonalliset graafiset elementit. Hahmottelemme brändisi ulkonäön. Luomme huomion kiinnittävät logot ja mielenkiinnon herättävät mainokset sekä esitteet. Tehostamme yrityksesi ilmettä monipuolisesti visuaalisin keinoin.

Tutustu palveluihimme ja jätä tarjouspyyntö tarvitsemastasi graafisen suunnittelun palvelusta!

Suosituimmat palvelumme

Palveluvalikoimamme koostuu monipuolisista palveluista ja täydentyy jatkuvasti. Ota yhteyttä ja kerro meille, minkälaista palvelua yrityksesi kaipaa!

Kevyt visuaalinen ilme

Asiakkaiden vaatimustaso nousee jatkuvasti. Sekava, epäselvä ilme saa asiakkaat perääntymään, koska ulkonäkö näyttää epäluotettavalta. Sen sijaan  miellyttävä visuaalinen ilme on mieleenpainuva ja uskottava kokonaisuus, joka tuo asiakkaan luoksesi.

Sinua varten suunnitellaan värien ja fonttien kokonaisuus, joiden ansiosta yrityksen visuaalinen ilme on yhtenäisempi. Asiakkaan nähdessä nämä värit ja fontit missä tahansa, heille tulee aina mieleen ensimmäisenä sinun yrityksesi.

Värit koostuvat kolmesta yhteen sopivasta väristä ja fontteihin kuuluu otsikoiden ja leipätekstien fontit. Visuaalista ilmettä voit hyödyntää sekä verkkosivuillasi että markkinointimateriaaleissa.

Brändiuudistus

Brändi rakentuu yrityksesi arvoista ja tavoiteltavista mielikuvista, eli lupauksista asiakkaalle. Kaikki mitä yrityksesi tekee joko vahvistaa tai heikentää brändiä.

Brändi on monen asian summa. Monet niistä ovat peräisin yrityksen sisältä. Sen arvoista ja päivittäisestä toiminnasta. Me autamme yritystäsi brändin visuaalisten elementtien kanssa. Onnistunut ulkonäkö vahvistaa brändisi ydinviestiä.

Visuaaliseen brändiuudistukseen kuuluvat esimerkiksi verkkosivut, sosiaalinen media, markkinointimateriaalit, valokuvat, logo ja muut graafiset elementit. Parhaimpaan lopputulokseen pääset uudistamalla kaikki yhdeksi kokonaisuudeksi.

Halutessasi voimme visuaalisuuden lisäksi myös sanoittaa brändisi ajatukset ja arvot. Ota yhteyttä ja kerro, miten tahtoisit uudistaa brändiäsi!

Usein kysyttyä

Etkö löytänyt vastausta kysymykseen? Ota yhteyttä, vastaamme mielellämme!

Graafinen suunnittelu tarkoittaa visuaalista viestintää. Graafinen tai visuaalinen suunnittelija ideoi ja toteuttaa fyysisten ja sähköisten palveluiden ja tuotteiden ulkoasun. Visuaalisella ilmeellä tuote on vaikuttava ja erottuu joukosta. Visuaalisuuden ansiosta asiakkaat myös ymmärtävät paremmin, mikä on viestin tarkoitus.

Graafisen suunnittelijan työtehtävät ovat monipuolisia. Graafisen suunnittelun osa-alueita ovat muun muassa mainokset, logot, verkkosivu tai käyttöliittymä suunnittelu, graafinen ohjeisto, käyntikortit, painotuotteet, yritysilmeet ja brändit, kuvitukset, opasteet ja typografia.

Silloin, kun tarvitset hyvää visuaalista silmää, ymmärrystä väreistä ja kirjainten asettelusta sekä mukaansa tempaavaa kuvitusta, niin tarvitset graafista suunnittelijaa, joka muotoilee kaiken juuri sinun toiveidesi mukaan.

Graafinen ohjeistus tai ohjeisto on sinun yrityksellesi luotu ohjeistus, josta käy ilmi yrityksen viestinnässä käyttämät värit, fontit, logot ja kuvat. Graafinen ohjeistus siis kertoo, millainen on yrityksen graafinen ulkoasu. Graafinen ohjeistus suunnitellaan yrityksen tarpeisiin sopivaksi, jotta koko yrityksen henkilöstö voi sitoutua sen noudattamiseen.

Graafisen ohjeiston ansiosta viestinnästä tulee yhtenäistä. Se vahvistaa yrityksesi identiteettiä. Yrityksesi tunnistetaan ja muistetaan helpommin asiakkaiden toimesta, kun sama visuaalinen ulkonäkö pomppaa silmille niin sosiaalisessa mediassa kuin verkkosivuillakin.

Visuaalisuus ei ole pelkästään kaunista ja vau-efektiin tähtäävää. Visuaalisuuden avulla yrityksesi muistetaan. Parhaimmassa tapauksessa yrityksesi ydinliiketoiminta ymmärretään välittömästi pelkän ulkonäön perusteella. Graafisen ilmeen ansiosta yrityksesi erottuu massasta ja kilpailijoista, kun asiakkaat valitsevat sinun yrityksesi muiden sijaan. Jo pelkällä sosiaalisen median tai verkkosivujen ulkonäöllä voi vaikuttaa asiakkaiden ensivaikutelmaan.

Referenssisivuiltamme löydät töitä, joita olemme toteuttaneet asiakkaillemme. Lisäksi nämä upeat Fanon verkkosivut, joilla juuri olet, on graafisen suunnittelijamme käsialaa.

Miksi tilata graafisen suunnittelun palvelut Fanolta?

Intohimonamme on auttaa yritystäsi menestymään visuaalisen markkinoinnin maailmassa.

Aina ei tarvita tekstiä. Joskus kuvitus kertoo kaiken tarvittavan. Ylimääräiset tehostuskeinot voi jättää pois, jos fontti ja värit on valittu oikein.

Kaikella mitä näemme, ohjaillaan käyttäytymistämme. Me emme aliarvioi visuaalisuuden voimaa. Me hyödynnämme sitä kaikessa tekemässämme. Siksi voimme visuaalisilla valinnoilla ja keinoilla vaikuttaa myös sinun asiakkaidesi käyttäytymiseen.

Suunnittelemme aina asiakkaan toiveiden pohjalta. Sovitamme graafisen työmme jo olemassa olevaan tai suunnittelemme kaiken alusta.

Yhteistyö kanssamme on helppo tie menestykseen. Visualisoimme uusia brändejä ja yritysilmeitä intohimolla ja juhlimme onnistumisia kanssasi. Kun työmme on tehty, sinä olet se, jonka visuaalisuus kiinnittää ensimmäisenä asiakkaan huomion ja vakuuttaa heidät osaamisestasi.

Soita meille, laita sähköpostia, täytä yhteydenottolomake tai viestitä somessa. Pienellä vaivalla olet jo matkalla kohti menestynyttä brändiä ja onnistunutta ilmettä.

Asiakkaitamme

Asiakaskokemuksia

”Logo oli mun mielestä loistava.”
Riiamari
Vauvavakuuttaja.fi