Sisällöntuotanto ja copywriting

Monipuoliset sisällöntuotanto- ja copywriting-palvelut Fanosta

 

Sisällöntuotannolla annetaan asiakkaalle informaatiota ja tuotetaan lisäarvoa. Sisällöntuotantopalveluihimme kuuluvat mm. verkkosivujen sisällöntuotanto kuvista teksteihin, somen julkaisujen tekstit, yritystarinat, blogit, oppaat, tiedotteet ja sähköpostikirjeet. 

Copywriting eroaa sisällöntuotannon kuvailevasta tekstistä siten, että copy-tekstillä ohjataan asiakas tekemään haluttu toiminto, kuten ostamaan tuote tai vaikka lataamaan haluttu opas. 

Mikään kirjoittaminen, copywriting tai sisällöntuotanto ei ole pelkkää kirjoittamista, vaan palvelu sisältää paljon taustatyötä tekstin tuottamisen lisäksi. 

Verkkosivujen tekstisisältöjä suunniteltaessa molempien tekstityylien yhdistelmällä luodaan haluttu lopputulos. Kuvaillaan ja myydään sopivassa suhteessa ohjaten asiakas ostamaan. 

Sisältöjen sanoman lisäksi teksteissä on huomioitava hakukoneystävällisyys, sujuva luettavuus sekä kärsimätön lukijakunta, jonka huomio on napattava alle sekunnissa. Ei ydinfysiikkaa, mutta tärkeää huomioida onnistuneessa kokonaisuudessa. 

Sisällöntuotanto on...

Nettisivujen tai verkkokaupan sisällöntuotanto kannattaa ulkoistaa silloin, kun organisaation sisältä ei löydy aikaa tai osaamista kirjoitustyöhön. Asiakasystävällisiin palveluihimme kuuluu perehtyä asiakasyritykseen sekä sisältäpäin, että kartoittaa asiakasnäkökulma – minkä asiakkaan ongelman Te palveluillanne ratkaisette? Löytääkö asiakas verkkosivuiltanne vastauksen?

Sisällöntuotannon merkitys kasvaa somen- ja verkon kiihtyvän kilpailun myötä. Enää kaunis ulkoasu ei riitä, on luotava monikanavainen muistijälki asiakkaalle tunteisiin vaikuttamalla ja asiantuntijuutta korostamalla. 

Kerro siis sanoin, vakuuta asiakas teoin. Anna meidän auttaa kuvailevan tekstin tuottamisessa!

Copywriting on...

Kohderyhmän määrittelyn merkitys on olennaisin osa copytekstin tuottamisessa.

On valtava merkitys sillä, miten asiat kerrot ja keitä teksti puhuttelee, kun halutaan myydä tekstin avulla. Joskus omalla alallaan on niin syvällä asiantuntijuudessaan, että palveluiden sanoittaminen ostajaa puhuttelevasti on haastavaa. 

Monet ostopäätökset tehdään Googlaamalla tai somessa tietoa etsien. Onko verkkosivujesi tekstit hakukoneystävällisiä? Ohjaako somekanavasi oikeaan ostopäätökseen, vai löytääkö asiakas viimeisimmän julkaisun edelliseltä joululta? 

Ole ajan hermoilla ja panosta monikanavaiseen markkinointiin! 

Kaikkea ei onneksi tarvitse tehdä itse. Autamme mielellämme sanoittamaan myyvät tekstit ja tarinalliset blogit, sekä kaiken muun, mikä täytyy muotoilla ajatuksista tekstiksi. Jätä yhteystietosi täällä. 

Verkkokaupan tuotetekstit

10 tuotetta

hinta alkaen
395
+ alv 24%
  • Tarpeen mukaan tuntihinnoitteluna 69€ + alv
  • Pyydä pakettitarjous suuresta määrästä tekstejä!

20 tuotetta

hinta alkaen
595
+ alv 24%
  • Tarpeen mukaan tuntihinnoitteluna 69€ + alv
  • Pyydä pakettitarjous suuresta määrästä tekstejä!

Ota yhteyttä ja luodaan parhaat
myyntiä lisäävät ratkaisut yhdessä!

Olemme sinuun yhteydessä pikimmiten!

Fano Oy

Y-tunnus: 3013265-3

Verkkolaskuosoite: 003730132653
Operaattori: Maventa (003721291126)
Välittäjätunnus: DABAFIHH
S-postilasku: 30132653@scan.netvisor.fi
Postin kautta: Fano Oy, 30132653, PL 100, 80020 Kollektor Scan