Fano logo

Sisällöntuottaja ja copywriter

Intohimolla kirjoitetut menestystarinat.

 

Koetko haastavaksi sanoittaa ajatukset tekstiksi? Etkö tiedä, miten kuvailisit tuotteitasi asiakkaille? Meiltä löydät kattavat markkinointiviestinnän palvelut! Avullamme tekstisi ydinsisältö ei jää enää koskaan epäselväksi.

Tutustu palveluihimme ja ota yhteyttä! Huomasitko, että kirjoitamme myös uutiskirjeitä?

Sisällöntuotanto

Sisällöntuotanto on kuvailevaa tekstiä, jolla luodaan mielikuvia asiakkaalle monikanavaisesti. Tekstit voivat kertoa kokemuksista erilaisiin palveluihin, tuotteisiin tai elämyksiin liittyen.

Mielikuvat ovat tehokkaita ja informatiivisia. Hyvällä tarinankerronnalla asiakas voi kuvitella itsensä käyttämään tuotetta, kokeilemaan palvelua tai osallistumaan toimintaan.

Sisällöntuottaja tuottaa lisäarvoa asiakkaillesi viestimällä brändistäsi, arvoistasi, tuotteistasi tai palveluistasi.

Kirjoitamme informatiivisia, tarinallisia tekstejä, jotka tukevat yrityksesi markkinointia. Tekstin tavoitteeksi voidaan asettaa brändimielikuvat, asiakaskokemukset tai myynnin kehittäminen. Kirjoitamme tekstejä kaikille yrityksen koosta tai toimialasta riippumatta. Meiltä saat menestykseen tähtäävät tekstit sekä someen että verkkosivuille.

Sisällöntuottajamme voivat tuottaa sisältöä sinulle tekstin lisäksi myös kuva- ja videomuodossa esimerkiksi sosiaalisen median palveluihin.

Ole yhteydessä ja kerro minkälaista sisältöä tarvitset, niin palaamme asiaan!

Copywriting

Karkaavatko asiakkaat verkkosivuiltasi? Turvaudu copywritereihin ja saat asiakkaat sitoutumaan yritykseesi. Copyteksteillä on yksi tavoite kerrallaan: saadaan asiakas toimimaan haluamallasi tavalla. Copywriterimme vakuuttavat asiakkaasi siitä, että yrityksesi tarjoaa ratkaisun, joka tekee elämästä parempaa.

Copywriterimme osaavat tunnistaa kohderyhmän tarpeet, halut ja ongelmat. Tiedämme kenelle kirjoitamme ja miten kirjoitamme. Suunnittelemme tekstejä kaikkiin kanaviin ja toteutamme myös suurempia markkinointikampanjoita.

Kauttamme saat vaikuttavat tekstit, jotka saavat asiakkaasi ostamaan, tilaamaan tai vaikkapa varaamaan ajan. Tiedämme toimivan tekstin salaisuuden, joten ota yhteyttä ja asiakkaasi eivät enää jää toimettomiksi.

Myyvistä tuoteteksteistä löydät lisätietoa alempaa!

Verkkosivujen tekstit ja hakukoneoptimointi

Huolimattomasti kirjoitetut, kielioppivirheitä sisältävät sivut karkottavat nopeasti asiakkaan, vaikka sivujen ulkonäkö olisi miellyttävä. Kielioppivirheet antavat epäammattimaisen kuvan, vaikka pilkun ja pisteen sijainnilla ei olisi mitään tekemistä tarjoamiesi palveluiden kanssa.

Tekstisisältöä on hyvä olla sivuilla riittävän paljon myös siksi, että hakukoneet löytävät sinut. Haluat kai olla se, jonka palvelua tarjotaan hakutuloksissa ensimmäisenä? – Siksi täytyy panostaa hakukoneoptimointiin ja saat lisänäkyvyyttä ilmaiseksi.

Säännöllinen sisällöntuotanto nostaa sijoitustasi hakukoneissa. SEO-copywriter pitää huolen siitä, että avainsanat tuovat uudet asiakkaat luoksesi.

Ota yhteyttä ja viilataan verkkosivujen tekstit kuntoon ja varmistetaan, ettei sinun yrityksesi enää katoa Googlen syövereihin.

Vai rakennetaanko sinulle kokonaan uudet ja toimivammat verkkosivut?

Verkkokauppojen tuotetekstit

Tiedätkö kuinka usein tuotteitasi katsellaan, mutta ne eivät koskaan päädy ostoskoriin asti? Samaan aikaan toisella sivustolla sama tuote menee kaupaksi. Tällöin kannattaa ottaa yhteys meihin ja laitamme tuotetekstit uusiksi.

Copywriterimme korostavat tuotteiden ja palveluiden hyötyjä ja positiivisia ominaisuuksia. Tekstimme vakuuttavat asiakkaasi siitä, että sinulta kannattaa ostaa.

Tilaamalla tuotetekstit hyödyt niistä itse kaikista eniten. Ajaton ja vakuuttava tuoteteksti toimii vielä vuosienkin päästä. Eli onnistunut teksti on tuottoisa.

Panosta hyvään tuotetekstiin ja anna meidän kertoa asiakkaallesi, miksi he hyötyvät yrityksestäsi. Ota yhteyttä, sovitaan yksityiskohdista ja aloitetaan kirjoitustyöt!

Täältä löydät ilmaiseksi 5 vinkkiä hyvään copytekstiin!

Blogitekstit

Blogin kirjoittaminen on erittäin hyvä työkalu yrityksen viestintään ja sisällöntuotantoon. Blogi hyödyttää lukuisin eri tavoin aina määrätietoisesta brändin rakentamisesta lisämyynnin hankkimiseen. Tuntuuko kuitenkin, että omat sormet ei lennä näppiksellä luonnostaan? – Meiltä saat ammattimaiset blogitekstit, joilla varmistetaan hakukonenäkyvyys, hankitaan lisää liikennettä kotisivuillesi ja jopa uusia asiakkaita. 

Yrityksen omilla kotisivuilla sijaitseva blogi on ainoa paikka, jossa yritys pystyy kokonaan hallitsemaan mitä yrityksestä, sen tuotteista tai palveluista sanotaan. Meidän kirjoittamiemme tekstien avulla vahvistat asiantuntijuuttasi, erotut kilpailijoista, palvelet asiakkaita ja teet yrityksestäsi elinvoimaisen ja kiinnostavan.

Osaavat ja laaja-alaiset kirjoittajamme taikovat aiheesta kuin aiheesta yrityksen näköisiä tekstejä. Ota yhteyttä, niin laitetaan yhdessä yritysblogi pystyyn!

Usein kysyttyä

Etkö löytänyt vastausta kysymykseen? Ota yhteyttä, vastaamme mielellämme!

Sisällöntuottaja on kirjoittaja, jonka tavoitteena on houkutella paikalle uusia potentiaalisia asiakkaita. Sisällöntuottajan kirjoittama teksti voi olla kuvailevaa tarinankerrontaa, persoonallista ja kokemuksiin pohjautuvaa. Sisällöntuottaja voi myös kirjoittaa informatiivista asiatekstiä, jonka tavoitteena on saada kaikki tarvittava tieto myös asiakkaan tietoon.

Sisällöntuottaja voi tuottaa sisältöä sinulle tekstin lisäksi myös kuva- ja videomuodossa esimerkiksi sosiaalisen median palveluihin.

Sisällöntuottaja voi kirjoittamisen lisäksi toteuttaa tekstin ohelle myös erilaisia havainnollistavia kuvia. Joskus tarvittava informaatio menee perille paremmin infografiikan muodossa.

Copywriter on kirjoittaja, joka pyrkii sanoillaan saamaan ihmisen tekemään jotain. Esimerkiksi tilaamaan uutiskirjeen. Copywriterin tekstit sisältävät sanoja ja lauserakenteita, jotka vetoavat ihmisiin ja saavat toimimaan. Copywritereilla on siis aina yksi selkeä tavoite kirjoituksessaan.

Tärkein ero copywriterin ja sisällöntuottajan välillä on se, että copy-teksteillä on yksi selkeä tavoite, mihin pyritään. Sisällöntuottajan tekstit ovat markkinointia tukevia tekstejä, joiden tavoitteena voi olla esimerkiksi asiakaskokemuksien kehittäminen.

Nettisivujen tai verkkokaupan sisällöntuotanto kannattaa ulkoistaa silloin, kun organisaation sisältä ei löydy aikaa tai osaamista kirjoitustyöhön. Asiakasystävällisiin palveluihimme kuuluu perehtyä asiakasyritykseen sekä sisältäpäin, että kartoittaa asiakasnäkökulma – minkä asiakkaan ongelman Te palveluillanne ratkaisette? Löytääkö asiakas verkkosivuiltanne vastauksen?

Sisällöntuotannon merkitys kasvaa somen- ja verkon kiihtyvän kilpailun myötä. Enää kaunis ulkoasu ei riitä, on luotava monikanavainen muistijälki asiakkaalle tunteisiin vaikuttamalla ja asiantuntijuutta korostamalla. 

Kerro siis sanoin, vakuuta asiakas teoin. Anna meidän auttaa kuvailevan tekstin tuottamisessa!

Tekstin tavoitteen määrittelyn merkitys on olennaisin osa copytekstin tuottamisessa. Haluatko saada asiakkaasi ostamaan? Tilaamaan uutiskirjeen? Varaamaan ajan? Tai tilaamaan tuotteen?

On valtava merkitys sillä, miten asiat kerrot ja keitä teksti puhuttelee, kun halutaan myydä tekstin avulla. Joskus omalla alallaan on niin syvällä asiantuntijuudessaan, että palveluiden sanoittaminen ostajaa puhuttelevasti on haastavaa. 

Kaikkea ei onneksi tarvitse tehdä itse. Autamme mielellämme sanoittamaan myyvät tekstit, iskevät mainokset sekä kaiken muun, mikä täytyy muotoilla ajatuksista tekstiksi.

Ei tarvitsekaan tietää! Riittää, että otat yhteyttä, niin sovimme tapaamisen. Käydään yhdessä läpi yrityksesi ydinosaaminen ja kohderyhmät. Mietitään, mikä on sinun tavoitteesi sosiaalisen median ja millaisilla teksteillä näihin tavoitteisiin päästään.

Blogit, tuotetekstit, sähköpostimarkkinointi, tiedotteet, ohjeet, artikkelit, palvelukuvaukset, mainokset, verkkosivujen tekstit ja hakukoneoptimoinnit – Tarvitsee yrityksesi minkälaista tekstiä tahansa, me kirjoitamme ne!

Kirjoittamisen lisäksi voimme rakentaa sinulle myös kokonaan uudet verkkosivut. Verkkosivuilla vetoavat tekstit eivät aina riitä, vaan rakenteen ja navigoinnin on myös oltava kunnossa. Mitä paremmin verkkosivut on rakennettu, sitä paremmin asiakas 1) luottaa sivustoon 2) löytää etsimänsä 3) vakuuttuu yrityksen ammattitaidosta.

On hyvä, jos pystyt kertomaan sekä yrityksestäsi että tuotteistasi tai palveluistasi ja asiakkaistasi mahdollisimman paljon. Erityisesti copywriterit tarvitsevat paljon tietoa kohderyhmästä ja asiakkaista, jotta mainos on suunnattu oikeille henkilöille.

Valmistaudu kertomaan ainakin seuraavista asioista:

  • ohjeet, toimeksianto
  • tekstin tavoite
  • kohderyhmä, asiakkaat
  • aikataulu
  • budjetti

Hakukoneoptimointi (SEO) tarkoittaa, että sivuston orgaaninen näkyvyys paranee hakukoneiden hakutuloksissa. SEO:n ansiosta on mahdollista nostaa sijoitustaan hakukoneiden tuloksissa ilmaiseksi. Hakukoneoptimoinnin avulla sivuillesi kirjoitettu sisältö on optimoitu. Verkkosivusi sisältää tärkeät avainsanat ja linkit, jotka vastaavat asiakkaiden tekemiin hakutuloksiin.

Hakukoneoptimointi on jatkuva prosessi. Se vaatii, että avainsanoja ja trendejä seurataan jatkuvasti, ja omia sivuja tulee muokataan niiden mukaan. Mitä paremmin käyttäjän hakusana vastaa verkkosivulla esiintyviin sanoihin, sitä korkeammalla sinun yrityksesi näkyy hakutuloksissa.

Referenssisivuiltamme näet, minkälaisia tekstejä olemme kirjoittaneet ja minkälaista palautetta olemme asiakkailta saaneet. Tutustu myös Fanon blogiin, jonne olemme kirjoittaneet postauksia sosiaaliseen mediaan, viestintään ja markkinointiin liittyen.

Miksi tilata markkinointiviestinnän palvelut Fanolta?

Tiedätkö sinä mitä kirjoitat, kenelle kirjoitat ja miten kirjoitat? Meiltä löytyy useampi intohimoinen ja nokkela kirjoittaja.

Markkinointiviestinnässä keskitytään nostamaan yrityksestäsi esille positiivisia asioita. Tekstisisällöillä brändisi pääsanomaa tuodaan esille. Olemme menestyksesi tukena aina, kun sinulla on kerrottavana jotain, jonka haluat jakaa suuremmalle yleisölle. Me sanoitamme ajatuksesi ja brändisi strategian.

Teksteillämme vakuutamme asiakkaasi. Herätämme tunteita ja ajatuksia, jotka luovat positiivisia mielikuvia. Teksteillämme inspiroimme asiakkaitasi niin, että he haluavat sitoutua yritykseesi entistäkin enemmän.

Sisällöntuottajamme tekevät sisältöä, joka kuvastaa brändiäsi, kertoo yrityksesi arvoista ja jakaa kokemuksia yrityksesi palveluista. Saat meiltä laadukasta sisältöä säännöllisesti, mikä tehostaa näkyvyyttäsi ja kasvattaa mainettasi. Sisältöä tuotetaan yhdessä kanssasi.

Copywriterimme kirjoittavat myyviä tuotekuvauksia, nokkelia mainostekstejä sekä suunnittelevat suurempia markkinointikampanjoita. Kaikessa tuodaan esille yrityksesi arvot. Sinut otetaan aktiivisesti mukaan markkinointitekstien suunnitteluun ja tekstit tulevat aina vastaamaan näkemyksiäsi ja tavoitteitasi.

Haluatko myydä enemmän? Haluatko, että opastasi ladataan? Haluatko, että uutiskirjeesi tilataan? Haluatko, että asiakas ottaa yhteyttä tai varaa sinulta ajan? Tämä kaikki on taikaa, johon kirjoittajamme pystyvät.

Koska meillä yhteistyö on tehty helpoksi, sinun tarvitsee vain soittaa, laittaa sähköpostia, täyttää yhteydenottolomake tai viestittää somessa. Ota yhteyttä tavalla, mikä on sinulle helpoin! Kirjoitamme yrityksesi menestystarinaa yhdessä.

Asiakkaitamme

Asiakaskokemuksia