Blogi

Yritysten somemarkkinointi ja sen merkitys kasvaa räjähdysmäisesti joka vuosi. Mennyt vuosi pukkasi meistä jokaisen vauhdikkaalla digiloikallaan somen ja digin syövereihin. Viimeksi kuluneen vuoden aikana oli opiskeltava paljon uutta aina somekanavien uusista työkaluista etäpalavereihin, eikä tulevaisuus näytä hidastavan tahtiaan. Päinvastoin vauhti varmasti lisääntyy ja kyydissä on syytä pysytellä, jos aiot olla mukana talouden kääntyessä vahvaan nousuun. 

Lue blogista 25 vinkkiä somemarkkinoinnissa onnistumiseen ja sitouta asiakkaista yrityksesi faneja, jotka haluavat jakaa tietoa puolestasi. 

Tuskailetko yrityksesi somemarkkinoinnin toteutuksen kanssa? Sinulla on vain kaksi kättä, yksi tuhansien ajatusten täyttämä pää, 24 tuntia vuorokaudessa ja niiiiiiin paljon tekemistä, että pari extra tuntia vuorokauteen tulisi todella tarpeeseen? Oman yrityksen pyörittäminen on alasta riippumatta työlästä, vaikka sitä teetkin sydämellä ja rakkaudesta lajiin. Jos kaipaat apua ja ideoita, jatka lukemista. 

Mitä yrityksestäsi puhutaan on merkittävä tekijä menestyksesi kannalta. Mitä useamman asiakkaan odotukset pystyt ylittämään, sitä sitoutuneempia asiakkaista teet ja varmistat suosittelumarkkinoinnin toimivuuden someaikakaudella, kun reklamaatiot tehdään ensin somessa ja vasta sen jälkeen yrityksen asiakaspalvelussa. Lue artikkelista ajatuksiamme asiakaskokemuksen merkityksestä ja siinä onnistumisesta. 

Jokaisella meistä yrittäjistä on tunneside yritykseemme ja sen tuottamiin palveluihin. Meillä on helposti pumpulimaisen pehmeä kuvitelma siitä, että kaikki maailman ihmiset haluavat ostaa juuri minun palveluitani. Ja sitten yhdessä ihmetellään kun kauppa ei käy tai somemarkkinointi ei tuota toivottuja tuloksia. Mikä avuksi? 

Määrittele ostajapersoona ja kohdista kaikki markkinointi just sille sun unelma-asiakkaalle. Kohdistamalla puhuttelet oikeita ihmisiä ja herätät todellisen asiakkaan mielenkiinnon nykyisen tietotulvan keskeltä. Lue Fanon blogista lisää mikä on ostajapersoona ja miten se luodaan?

 

Mieli karkaa haaveilemaan vuoroitellen lomareissusta lämpimään tai viikon hiljentymisestä pohjoisen erämaassa. Aivot ja keho huutaa lomaa, mutta töitä on  puskettava vuorokauden ympäri ja aika rentoutumiselle jää vähäiseksi. ”Tehdään nyt kun töitä on” mentaliteetti korona-ajan epävarmuuden keskellä luo paineita jokaiselle aiheuttaen stressiä ja epävarmuutta tulevasta. Kalenteriin isoilla kirjaimilla merkityt vapaapäivät vaihtuvat salakavalasti pikkuhommiksi.