Blogi

Arvot ovat arvokas asia pohdittavaksi. Melko tarkalleen vuosi siinä menikin, kunnes sain ajatukseni kynäiltyä lauseiksi muotoon, joka mielestäni kuvailee Fanolle asettamiani arvoja. Lue lisää, millaisista arvoista Fano on tehty ja miksi.

Onnea 1-vuotias Fano!

Lauantaina 18.7. on kulunut vuosi siitä hetkestä, kun näin yritykseni y-tunnuksen arkisella post-it lapulla. Unelmani oli viimeinkin totta ja samaan aikaan kaikki on vasta edessäpäin.

Millaiset fiilikset ensimmäisen vuoden jälkeen ja mitä someassari oikeasti tekee työkseen? 

Oletko ehtinyt kuunnella millaisia unelmia sinun sisimmästäsi kumpuaa tänään?

Blogi on ajatuksena mukava juttu. Sitä kuvittelee itsensä iltaisin sohvalle teekupposen ja läppärin kanssa kirjoittelemaan syviä mietteitä päivän huomioista. Kesäisin bloggaamisen voisi hoitaa vaikka laiturin nokasta virkistävän tuulenvireen helliessä hiuksia. Ajatus blogista on haave, johon sisältyy luovuutta, intohimoa omaa asiaa kohtaan sekä paljon romanttisia ja ehkä hieman mahtipontisiakin kuvitelmia yrittäjän arjesta. Mutta meneekö se sittenkään aina näin? 

Hurjan huhtikuun jälkeen on helppo huokaista, kesää kohti mentäessä mielikin virkistyy lämmön ja valon myötä. Tästäkin selvitään vielä! Onko sinun katse jo tulevassa, oletko kilpailussa mukana kun rajoitteet hellittävät ja kauppa käy? Lue ja pohdi miten yrityksesi markkinointi vastaa kysyntää nyt ja tulevaisuudessa!