Fano logo

Somettajan Inspiraatiokalenteri – somekalenteri, vuosikalenteri, markkinoinnin vuosikello ja muistiinpanovihko samoissa kansissa!

Kotimainen Somettajan Inspiraatiokalenteri suunniteltiin ja tuotettiin yritysten ja sisällöntuottajien avuksi markkinointiin

 

Aikatauluta sisältösi Somettajan Inspiraatiokalenterin kansien sisällä

 

Niin työelämässä kuin työn ulkopuolellakin riittää muistettavaa, miten hallitset aikataulujasi?

Käytätkö vielä käsin täytettävää vuosikalenteria, digitaalista puhelimen kalenteria vai ovatko aikataulut tarkasti oman pään sisällä? Vaikka toimimme digimarkkinoinnin parissa, luotamme edelleen konkreettiseen käsin täytettävään kalenteriin, joka kulkee aina mukana eikä vahingossa hävitä tärkeitä tietoja tietomurron tai harmillisen tekniikan hajoamisen yhteydessä.

Arvostamme kuitenkin aikaa ja tehokkuutta ja haluamme kaikin tavoin olla yrittäjien, sisällöntuottajien ja markkinoinnin ammattilaisten apuna. Tästä syystä kehitimme Fano Shopista löytyvän Somettajan Inspiraatiokalenterin, josta saat rakennettua juuri sinulle sopivan henkilökohtaisen kalenterin ja työkalenterin samaan pakettiin. Lisäksi yli 300 sivuisessa, kovakantisessa kalenterissamme tilaa riittää myös sosiaalisen median sisältöjen suunnittelulle, koko vuoden markkinoinnin vuosikellolle ja somesisältöjen tuloksien seurantaan.

Lue, miten kaikin tavoin Sisällöntuottajan Inspiraatiokalenteria voi hyödyntää ja tilaa omasi meidän omasta kotimaisesta verkkokaupasta Fano Shopista.

 

Mikä on Somettajan Inspiraatiokalenteri?

 

Loimme Somettajan Inspiraatiokalenterin helpottamaan jokaisen sisällöntuottajan ja pienyrittäjän arkea. Samojen kansien sisältä löydät kaiken, mitä sisällöntuottajana voitkaan tarvita. Kalenteri sopii niin harrastelijalle, vaikuttajalle tai vaikka yrityksen viestintävastaavalle. Ei ole väliä, hyödynnätkö kalenteria vain työssäsi vai vapaa-ajalla, saat siitä kaiken hyödyn irti joka tapauksessa. Voit tilata kalenterin netistä suoraan kotiisi.

Somettajan Inspiraatiokalenterista löydät normaalin viikkonäkymän lisäksi paljon kaikkea muutakin: sivuja ajatuskartoille, pohja somesuunnitelmalle, yhteenvetosivuja, tilaa tulosten raportoinneille sekä analytiikan seuraamiselle.

Kalenteri on täydellinen arjen suunnitteluun ja myös tulosten sekä julkaisujen aikataulun seuraamiseen. Arkipäivät on aikataulutettu klo 6-21 välille, joten Somettajan Inspiraatiokalenteri sopii hyvin myös varauskirjaksi kauneushoitolaan, hierojalle tai vyöhyketerapeutille.

Kalenteria ei ole sidottu aikaan vaan sen voi aloittaa milloin tahansa. Tämä pidentää kalenterin käyttöikää. Merkitset itse viikkonäkymään päivät ja missä kuukaudessa ollaan menossa. Voit myös päästää luovuutesi valloilleen ja muokata kalenteria juuri sellaiseksi, kun haluat!

Somekalenteri helpottaa sisältöjen ja aikataulujen suunnittelua

 

Kalenterin avulla voit suunnitella yrityksen, yhdistyksen tai henkilökohtaisen somekanavan sisällöntuotannon etukäteen ja ideoida tulevaisuutta. Voit listata teemoja, suunnitella jopa vuoden ajan julkaistavia sisältöjä sekä määrittää tavoitteita. Liian usein unohdamme seurata työmme saavutuksia, mutta kalenterin yhteenveto -sivujen ansiosta näet helposti myös vuoden kehityksen, kun merkitset muistiin sisältöjen tulokset.

Tämä kaikki auttaa sinua luomaan johdonmukaisen sisältösuunnitelman, jota on helppoa seurata kiireenkin keskellä. Suunnitelmallisuus taas auttaa sinua hyödyntämään aikasi tehokkaasti, eikä päivän tärkeät tunnit kulu somekanavien turhanpäiväiseen selaamiseen ideoita odotellessa.

Somettajan Inspiraatiokalenterin avulla voit aikatauluttaa päiviisi sisällöntuotannon erilaiset vaiheet: muista, että aikasi kuluu niin ideointiin, kirjoittamiseen, muokkaamiseen kuin julkaisuunkin.

 

Miksi somesisältöjen suunnittelu ja aikatauluttaminen on näkyvyyden kannalta tärkeää?

 

Sosiaalisen median algoritmit suosivat aktiivisia tilejä, jotka tuottavat säännöllisestä uutta ja laadukasta sisältöä. Lisäksi myös seuraajasi arvostavat sitä, että he saavat kuulla sinusta useammin kuin esimerkiksi kerran kuukaudessa tai jopa muutaman kerran vuodessa. Olet varmasti törmännyt somekanaviin, jota on päivitetty viimeksi kauan sitten? Muistatko, millaisen mielikuvan se sinulle yrityksestä antoi? Säännöllinen sisällöntuotanto auttaa pitämään brändisi näkyvillä ja yrityksesi muistetaan, kun palveluitasi tarvitaan.

Suunnitelmallisuus auttaa sinua luomaan järjestelmällisen aikataulun ja julkaisusuunnitelman sosiaalisen median sisällölle. Voit määrittää, milloin ja millaisia sisältöjä jaat eri kanavissa. Tämä auttaa pitämään julkaisutaktiikan tasaisena ja säännöllisenä, mikä parantaa sitoutumista ja ylläpitää yleisön kiinnostusta.

 

Vältä stressiä ja kirjoita kaikki aikataulut, ideat ja hulluimmatkin visiot ylös vuosikalenteriin

 

Kun listaat kaikki tehtävät ylös, niin voit helposti nähdä, mitä kaikkea täytyy vielä tehdä ja milloin. Kalenteri auttaa sinua myös pysymään määritellyissä aikataulussa ja varmistamaan, että sisällöt valmistuvat ajoissa. Ota kalenteri mukaan töihin ja kotiin, niin pysyt koko ajan kärryillä siitä, mitä on luvassa. Näin sinun ei tarvitse jännittää sitä, onko jokin meno unohtunut.

Elämää ei voi kuitenkaan aina suunnitella valmiiksi ja kesken päivän saattaa aikataulut muuttua täysin. Tästä syystä Somettajan Inspiraatiokalenterissa on runsaasti tilaa tehdä suunnitelmia uudelleen ja muokata omia aikatauluja.

 

Muista merkitä kalenteriin myös oma aika

 

Kalenterin käyttäminen auttaa sinua priorisoimaan tehtäviä ja tasapainottamaan jokapäiväistä arkea. Kun kirjoitat tehtäväsi ylös, sinun on helpompaa tehdä realistisia aikatauluja.

Voit tehdä itsellesi esimerkiksi to Do -listan, johon merkitset kiireelliset ja ei niin kiireelliset tehtävät. Näin pystyt olla tehokkaampi ja vältät mielesi ylikuormittamista. Somettajan Inspiraatiokalenterissa onkin paljon tilaa kirjoittaa ja tehdä erilaisia listoja ja tapaseurantaa.

Kiireisessä arjessa ei aina muista huolehtia vapaa-ajasta, joten tästä syystä sekin kannattaa merkitä kalenteriin. Vaikka sinulla ei olisi työpäivän jälkeen tai keskellä viikkoa tarkkoja suunnitelmia, voit merkitä kalenteriin aikaa palautumiselle (vinkki; somelomakin on silloin tällöin harkitsemisen arvoinen asia.).

 

Mistä hyvä kalenteri? Fano Shopista tietenkin!

 

Kaiken kaikkiaan voidaan todeta, että kalenterin käyttö sisällöntuotannossa auttaa sinua niin suunnittelemaan, organisoimaan, seuraamaan ja pitämään kiinni omista aikatauluista. Mielesi rauhoittuu, kun kaikki menot ja aikataulut eivät ole pelkän muistin varassa.

Innostuitko kalenterin hyödyllisyydestä, että et vielä tiedä mistä löytyy hyvä kalenteri? Tutustu verkkokauppaamme ja osta itsellesi huikea kalenteri, se sopii juuri sinun tarpeisiisi. Tilaa Fanon ajaton vuosikalenteri netistä tai käy vierailulla jälleenmyyjiemme myymälöissä.

Muista, että voit aloittaa kalenterin käytön milloin tahansa, eikä se ole sidottu vuoden kulkuun, joten jos kalenteri jää hetkeksi sivuun, voit jatkaa siitä mihin jäit milloin tahansa!

 

Somemarkkinointiapua pienyritykselle

Idea Inspiraatiokalenteriin syntyi ensimmäisen oman tuotteen, Sisällöntuottajan Inspiraatiokorttien myötä. Inspiraatiokortit tarjoavat 49 ajatonta ideaa ja vinkkiä somesisältöjen suunnitteluun silloin, kun tuntuu ettei ideoita tule mieleen. Somekalenteri taas auttaa suunnitelmallisuuteen ja tuloksien seurantaan.

Tiedämme, että kaikki yritykset ja yrittäjät eivät halua tai tarvitse ulkopuolista mainostoimistoa toteuttamaan somesisältöjä, mutta toisinaan ideat, vinkit ja apu suunnitelmallisuuteen on paikallaan. Haluamme auttaa kaikki yrityksiä saavuttamaan unelma-asiakkaat somen ja monikanavaisen markkinoinnin kautta. Tästä syystä tuotimme omia Fano-tuotteita yrittäjien ja sisällöntuottajien avuksi markkinointiin.

Vaikka kalenterissa puhutaan somesta, voi Inspiraatiokalenteria käyttää kaiken markkinoinnin suunnitteluun.

Tuunaa kalenteri sinun näköiseksesi ja juuri sinun tarpeisiisi toimivaksi!

Somettajan Inspiraatiokalenterin YouTube video-esittelyn löydät täältä.

Haluatko tietää miten Inspiraatiokalenterin tuotekehitys eteni ideasta valmiiksi kalenteriksi? Siitä voit lukea lisää täältä


Inspiraatiokalenteri takaa
Somettajan inspiraatiokalenteri yrittäjille

Lue lisää tekstejämme