Fanon blogi

Blogissamme käsittelemme somemarkkinointiin, hakukoneoptimointiin liittyviä ajankohtaisia asioita ja toisinaan pohdiskellaan maailman menoa rennommalla otteella.

Etsitkö vastausta johonkin kysymykseen, jossa voisimme ehkä auttaa? Jätä meille juttuvinkki tai kysy neuvoa mieltäsi askarruttavaan asiaan, teemme tätä sinun arkesi helpottamiseksi.

Nimitysuutisia

Fanon kasvu on ollut huikeaa koko 2,5 vuoden toiminnan aikana ja siitä olen joka päivä
äärimmäisen kiitollinen!

Uuden vuoden 2022 alusta meillä jo sisällöntuottajana toiminut Sini Toivola on nimitetty Fanon asiakkuuspäälliköksi, onnea Sini!

Jatkossa Sini huolehtii asiakkaistamme, erityisesti someen liittyvien markkinointiprojektien ja
sisältöjen suunnittelusta ja toteutuksesta yhdessä muun tiimin osaajien avulla. Näin varmistamme, että henkilökohtainen yhteydenpito, nopea reagointi ja helposti lähestyttävyys säilyy aivan kuten tähänkin asti.

Itse tulen keskittymään jatkossa enemmän myyntiin ja Fanon kasvuun ja kehittämiseen sekä
nykyisten, että tulevien uusien palveluiden osalta.

Yrityksen ja erityisesti yrittäjänä toimimisen kasvu yksinyrittäjästä yli 10 luovan alan ammattilaista osittain tai täyspäiväisesti työllistävään tiimiin reilun vuoden aikana on ollut hurjaa. Vastuun jakaminen ja toiminnan kehittäminen yhdessä koko tiimin kanssa tuntuu sykähdyttävän hyvältä.

Huikeaa uutta vuotta 2022, kiitos kun olet mukana tarinassamme!

Mira Nyrhinen
Toimitusjohtaja
Fano Oy

Piditkö tästä? Jaa se somekanavissa myös muille!

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn

Lisää postauksiamme

Harjoittelusta tulevaisuuteen

Uusi vuosi ja uudet kuviot! Näin kliseisten sanojen saattelemana alkoi minun vuoteni, Fanon uutena harjoittelijana. Itselleni uusi vuosi tarkoittaa marraskuisen kaamoksen harmaudesta luopumista,

Yritystarina

Mikä on yritystarina? Miltä se näyttää? Minkälainen yritystarina kiinnostaa ja tuo lisäarvoa yrityksen sivuille? Mitä yritystarina tarkoittaa? Oletko kuullut koskaan Einari Vidgrénistä,

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *