Fano logo

Tästä Fanossa on kyse

MIKÄ ON FANO? ENTÄ SYÖTÄVÄN PINKKI BRÄNDI BUBBLE?  

Fanossa toimintamme ydin perustuu siihen, että haluamme auttaa silloin kun yrittäjänä aikasi on kortilla, tai tunnet olosi neuvottomaksi. Et ehkä tiedä, mitä somessa pitäisi tehdä? Ehkä haluaisit keskittyä tekemään sitä, missä olet hyvä ja somemarkkinointi ajatuksenakin tuottaa vastenmielisiä ajatuksia? Tai teet jo jatkuvasti jotain, mutta et koe saavasi tuloksia tai asiakkaita palveluidesi äärelle? Jatka lukemista, ehkä voimme olla sinulle avuksi!

Somemarkkinointi - Fano

Fanon osaava somemarkkinointitiimi auttaa yrityksiä somessa ja markkinoinnissa.

MITEN VOIMME OLLA AVUKSI? 


Tarjoamme ammatillisia lisäkäsiä ja erityisesti -aivoja haastavien asioiden äärellä. Tavoitteenamme on, että tunnet olosi mukavaksi ja turvalliseksi toimiessasi kanssamme. Laskutuksemme on läpinäkyvää, tiedät aina mistä maksat. Pyrimme pitkiin asiakassuhteisiin, somessa pikavoittoja ei ole tarjolla vaan tuloksia tehdään parhaiten suunnitelmallisella ja pitkäjänteisellä yhteistyöllä. Ystävällisen ja reilun palvelun lisäksi laitamme yrityksesi näkyvyyden uuteen uskoon.  

Digitaalisuus ei ole enää irrallinen liiketoiminnan osa, vaan se koskettaa tänä päivänä kaikkea tekemistä ja jokaista yrittäjää tavalla tai toisella. Kun perinteiset liiketoimintamallit muuttuvat, asiakas nousee yhä enemmän keskiöön. Asiakaslähtöisten digitaalisten palveluiden ja oikein kohdennetun markkinoinnin tuloksellinen tuottaminen onkin tulevaisuudessa monen yrityksen menestymisen edellytys. 

Digitaalisen- ja sosiaalisen median sisällöntuotanto ei ole vaikeaa ja sitä voi tehdä kuka tahansa. Mutta somen aktiivinen hoitaminen ja verkkosivujen reaaliaikainen sisältö vaativat aikaa ja keskittymistä. Tuotat samaan aikaan sisältöä asiakkaille, kuin algoritmejä ja hakukoneita varten. Yhtenäisen ja tavoitteellisen sisällön tuottaminen oikealle kohderyhmälle onkin jo haastavampaa, kun on osattava määritellä oma kohderyhmä ja unelma-asiakas. 

Empaattisuus onkin Fanon kuuluvin arvo ja se näkyy tekemisessämme. Kykymme asettua toisen asemaan on kantava voimamme. Vaalimme rentoa, helposti lähestyttävää ilmapiiriä. Puhutaan ihmiseltä ihmiselle ja asioista, jotka on helppoa ymmärtää. 

Toimintamme on kasvanut parissa vuodessa yksin yrittämisestä innokkaan ja osaavan markkinointitiimin joukkueeksi, joka on juuri teitä, yrityksiä ja yrittäjiä varten. 

Meillä on jo valtava määrä osaamista, palveluitamme ovat esimerkiksi

  • sosiaalisen median sisällöntuotanto
  • someassaripalvelut
  • verkkosivujen sisällöntuontanto ja myyvät tuotetekstit
  • Instagramin erilaiset julkaisut tarinoista reelseihin
  • somesuunnitelmat
  • visuaalisten ilmeiden suunnittelu
  • graafiset ohjeistot ja logosuunnittelut
  • Rakennamme myös uusia, upeita verkkosivuja ja tarvittaessa päivitämme myös olemassa olevia
  • Kirjoitamme asiakkaillemme myös yritysblogeja, sähköpostikirjeita ja yritystarinoita

Brändi Bubble auttaa henkilöbrändin kirkastamisessa valmentaen ja kannustaen.

 

MIKÄ ON BRÄNDI BUBBLE?

Brändi Bubble toimii henkilöbrändin kehittäjän sparraajana, valmentajana ja tukipilarina. Emme kirjoita sisältöjä puolestasi samoin, kuin Fanossa, mutta pureudumme sinun oman osaamisen ja upean brändisi esiin tuomisen esteisiin ja ylitämme ne yhdessä, sillä me tiedämme jo, että Sinä olet brändi! <3

Ota rohkeasti yhteyttä, olemme täällä sinua ja yritystäsi varten. Yhdessä suunnittelemme markkinointiin strategian, joka sopii juuri sinun tarpeisiisi. 

Kiitos, kun vierailit blogissamme, kurkkaa myös muut artikkelit! 

Fano– team

Lue lisää tekstejämme