Fano logo

Laadukkaat assaripalvelut: Mitä Fanon someassarit, markkinointiassari ja markkinointipäälikkö tekevät?

Yrityksen ja yrittäjän arki koostuu useista erilaisista palasista, jotka voivat olla välillä haastavaa yhdistää. Johtamistyö, markkinointi, sisällöntuotanto, strategian noudattaminen, kaikki paperityöt ja asiakassuhteiden ylläpito vie paljon aikaa päivistä. Välillä 24 tuntia vuorokaudessa ei riitä ja päivätkin loppuvat viikosta tai jopa vuodesta kesken.

Kaiken työn lisäksi yrityksen tulisi näkyä ja kuulua sosiaalisessa mediassa sekä muissa medioissa niin aktiivisesti kuin suunnitelmallisestikin. Erityisesti sisällöntuotannon ja markkinoinnin ulkoistaminen on loistava mahdollisuus sinulle, jotta voit keskittyä yrityksesi muuhun toimintaan. Sisällöntuotannon ja markkinoinnin tueksi kannattaa hyödyntää Fanon assaripalveluita, jotka saavat yrityksesi kukoistukseen.

Fano tarjoaa monipuolisia palveluita, joiden tarkoituksena on auttaa yritystä parhaalla mahdollisella tavalla. Olemme määritelleet Fanon assaripalvelut siten, että ne keskittyvät tiettyihin kokonaisuuksiin. Sopisiko yrityksellesi avuksi Fanon someassari, markkinointiassari vai ulkoistettu markkinointipäälikkö?

Palvelun valintaan vaikuttaa se, millaista apua tarvitset yrityksellesi ja kuinka paljon haluat antaa vastuuta asiantuntijoillemme. Me kerromme näistä pesteistä seuraavaksi, jotta pystyt hahmottamaan, mikä niistä palvelisi yrityksen tarpeita parhaiten!

Someassarit pitävät kanavasi aktiivisina ja ajankohtaisina 

Fanon someassarit ovat yrittäjien apulaisia sosiaalisen median sisällöntuotannossa! Someassarit keskittyvätkin siis ainoastaan sisällöntuotantoon eri kanavissa. Asiakkaamme ovat kokeneet avun erityisesti Instagramissa tarpeelliseksi, mutta kaikki kanavat ovat asiantuntijoillemme tuttuja. 

Miksi someassarin palkkaaminen kannattaa? Ulkoistamalla sosiaalisen median sisällöntuotannon ja markkinoinnin varmistat, että sisältöä julkaistaan säännöllisesti. Asiantuntijat myös suunnittelevat sisällön sopivaksi juuri yrityksesi brändiin ja luovat aivan uudenlaisia kokonaisuuksia, joihin asiakkaasi rakastuvat.

Someassarit tutustuvat kohderyhmääsi, jonka ansiosta sisältösi tehdään heille sopivaksi. Palkkaamalla Fanon someassarin saat kekseliästä, luotettavaa ja laadukasta palvelua loistavan sisällön lisäksi!

Sosiaaliseen mediaan tulee panostaa, sillä yhä useampi, jos ei jokainen, asiakkaasi kuluttaa sisältöä sen eri kanavissa. Yleensä yrityksistä etsitään ensimmäisenä tietoa juuri sosiaalisesta mediasta, joten siellä kannattaa olla helposti löydettävissä ja näyttäytyä mieleenpainuvasti. Myyvä, mutta samalla avoin sisältö tuo yrityksesi lähemmäs asiakkaita: sosiaaliseen mediaan keskittyminen luotsaa yritystäsi kohti menestyksekästä tulevaisuutta!

Asiakkaana voit valita Fanon palveluvalikoimasta juuri sellaisen someassaripaketin, jonka koet yrityksellesi parhaimmaksi. Nämä paketit koostuvat eri julkaisumääristä: mahdollisuutena on valita yhden, kahden tai viiden julkaisun viikkotahti. Someassaripaketeilla on kiinteä hinta, johon voit tarkemmin tutustua tästä.

Mikäli et ole varma, kuinka monta postausta yrityksesi kannattaisi julkaista viikossa, voit kysyä meiltä apua selvitystyöhön. Someassaripaketin lisäksi sinulla on mahdollisuus tiedustella tarvitsemistasi lisäpalveluista muuhun sisällöntuotantoon liittyen. Näissä tilanteissa kokonaisuudesta sovitaan erikseen.

Markkinointiassari toteuttaa laajaa markkinointityötä yhdessä Fanon asiantuntijoiden kanssa

Markkinointiassarit ovat myös yrityksesi apulaisia, mutta nämä ovat päävastuussa kaikesta siitä markkinointityöstä, jota haluat yrityksesi toteuttavan. Ulkoistettu assaripalvelu ottaa vastuun suuremmasta kokonaisuudesta.

Markkinoinnin lisäksi assarit auttavat sinua sisällöntuotannossa ja digipalveluiden kehittämisessä niin, että kaikki sisältösi on brändisi mukaista. Olet asiakkaana mukana suunnittelutyössä juuri niin paljon kuin haluat.

Markkinointiassarin palkkauksessa on käytössä kiinteä hinta, joka määrittelee sen, kuinka paljon kuukaudessa tai viikossa markkinointiassari tuntimääräisesti tekee töitä yrityksesi eteen. Assarimme työskentelee sovittujen kanavien ja tehtävien parissa sopimuksen mukaisesti.

Mutta miten markkinointiassari ja someassari eroavat toisistaan? Markkinointiassaripalvelu takaa sinulle monipuolisen avun erilaisiin markkinointiin liittyviin tehtäviin. Lisäksi markkinointiassarin avulla saat laajemman kattauksen asiantuntijuutta: yhden markkinointiassarin apuna on Fanon eri alojen asiantuntijoita, jotka tekevät yhdessä yrityksesi eteen töitä.

Sinun tarvitsee olla yhteydessä vain yhden ihmisen eli markkinointiassarisi kanssa, me hoidamme loput! Markkinointiassari voi toteuttaa kaikkea brändin kartoituksesta Metan maksulliseen mainontaan ja verkkosivujen kehittämiseen. 

Tarvitsisitko markkinointiassarin apua esimerkiksi näihin liittyvissä asiossa:

 • Google markkinointi
 • Sisältömarkkinointi
 • Facebookin markkinointikampanjat
 • Brändin rakentaminen ja uudistaminen
 • Markkinointiviestintä
 • Some- ja vaikuttajamarkkinointi
 • Valokuvat
 • Markkinointistrategia
 • Hakukoneoptimointi
 • Markkinointisuunnitelma
 • Verkkosivujen ylläpito
 • Graafinen suunnittelu

Ulkoistettu apu markkinoinnissa takaa sen, että kaikenlainen sisältö on suunnitelmallista ja myös yhdenmukaista yrityksesi brändin kanssa. Markkinointiassari keventää työtaakkaasi huomattavasti ja sinulle jää aikaa muihin työtehtäviin!

Anna vastuu yrityksesi markkinoinnista ulkoistetulle markkinointipäällikölle!

Ovatko kätesi täynnä töitä, etkä ehdi keskittyä markkinointiin sekä sisällöntuotantoon lainkaan? Fanon asiantuntijat toimivat myös halutessasi ulkoistetun markkinointipäällikön pestissä.

Markkinointipäällikkö ottaa haltuun yrityksesi markkinointityön ja johtaa brändisi sisällöntuotantoa. Asiakkaana olet mukana palaverien ja budjetin määrittelyn myötä, mutta sinun ei tarvitse miettiä suunnitelmia tarkemmin. Markkinointipäällikkö suunnittelee, kuinka määrittelemäsi budjetin käyttää ja tekee markkinointityötä tehokkaasti sekä suunnitelmallisesti.

Otamme vastuun tärkeästä työstä mielellämme ja voit luottaa siihen, että yhteistyö toimii mutkattomasti. Mutta mitä kaikkea markkinointipäällikkö tekee?

Ulkoistettu markkinointipäällikkö voi toteuttaa esimerkiksi brändin kartoitusta, maksullista mainontaa Metan sovelluksissa, verkkosivujen kehittämistä, analytiikan seuraamista ja siihen reagointia sekä paljon muuta, mikä vain on yrityksellesi parhaaksi. Tärkeimpänä tehtävänä markkinointipäälliköllä on luoda markkinointistrategia ja -suunnitelma sille, miten yrityksesi sisältöä tullaan tekemään.

Markkinointipäällikkö eroaa markkinointiassarista siinä, että yksi Fanon asiantuntija hoitaa puolestasi kaiken markkinointiin liittyvän työn eikä keskity ainoastaan valikoituihin osa-alueisiin.

Markkinointipäällikkö voi siis keskittyä samanlaisiin tehtäviin kuin markkinointiassari, mutta vielä kokonaisvaltaisemmin. Ulkoistetun markkinointipäällikön hinta on alkaen 69 €/h + alv. Anna vastuu markkinoinnista ja viestinnästä ulkoistetulla henkilölle: valitse Fanon asiantuntijat!

Ota meihin yhteyttä ja tehostetaan yrityksesi markkinointia yhdessä!

Haluamme tehdä yhteistyötä juuri sinun kanssasi ja varmistaa, että yritysesi saa kaikista parhaimman hyödyn asiantuntijuudestamme. Kun panostat sisällöntuotantoon ja sosiaalisen median päivittämiseen, yrityksesi on koko ajan lähempänä tavoitteitasi.

Voit olla meihin yhteydessä nettisivujemme lomakkeen kautta, sähköpostitse, puhelimitse tai halutessasi somessa yksityisviestillä!

Fanon asiantuntijat ovat apunasi myös projektiluontoisissa tehtävissä. Mikäli tarvitset apua uuden yrityksesi brändin luomisessa, kesän aikaisessa sisällöntuotannossa tai verkkosivujen tekemisessä, me autamme mielellämme. Pohditaan yhdessä, minkälainen yhteistyö olisi sinun kannaltasi kaikista paras.

Lue lisää tekstejämme