Fano logo

Uuden yrittäjän aloituspaketti

Yrityksen perustaminen on aina moniosainen urakka ja alkutaipaleella on paljon hoidettavaa. Sen sijaan, että kuluttaisit arvokasta aikaasi jäljittämällä jokaiselle palvelulle ja tuotteelle omaa tarjoajaa, pyrimme helpottamaan yrityksesi ensiaskelien ottamista.

Uuden yrityksen aloituspaketti on suunnattu juuri sinulle, uusi yrittäjä. Aloituspaketissa on otettu huomioon kaikki yrityksen perustamisen kannalta oleelliset markkinoinnin ja graafisen suunnittelun tarpeet, jotta sinä aloittavana yrittäjänä voit keskittää oman aikasi uuden yrityksen kehittämiseen ja käynnistämiseen.

Aloituspakettiin sisältyy yrityksesi näköinen logo sekä kevyt graafinen ohjeisto, jonka värimaailma osuu yksiin yrityksesi ja brändisi kanssa. Logon ja graafisen ohjeiston lisäksi saat nykyaikaiset verkkosivut yrityksellesi sekä sosiaalisen median sisältösuunnitelman, joka auttaa sinut alkuun yrityksen markkinoinnissa.

Tutustu tarkemmin paketin sisältöön alta!

Erottuva logo

Suunnittelemme yrityksellesi uniikin ja tunnistettavan logon, jota voit hyödyntää kaikissa kanavissa – niin diginä, kuin printissä.

Persoonallinen ja yritystäsi kuvaava logo auttaa sinua erottumaan kilpailijoista, sekä jäämään asiakkaidesi mieleen kaikissa kanavissa. Logon toteutamme toiveidesi mukaan, juuri sinun yrityksellesi.

Saat kuusi erilaista ehdotusta yrityksesi logolle alkukartoitukseen perustuen. Luonnoksista voit valita yhden mieluisimman, jonka toteutamme loppuun asti ja toimitamme yrityksesi käyttöön kaikissa tarvittavissa muodoissa.

Lisätyöt logon suunnittelun osalta 75€/h (alv 0%).

Graafinen ohjeisto

Graafisen suunnittelun ammattilaiset toteuttavat ja suunnittelevat yhdessä kanssasi uuden yrityksen visuaalisen ilmeen, jota voit hyödyntää kaikessa markkinoinnissa.

Yhtenäisen visuaalisen ilmeen avulla teet yrityksesi markkinoinnista kaikissa kanavissa mieleenpainuvaa ja tunnistettavaa. Graafinen ohjeisto sisältää yrityksesi ilmeen mukaiset fontit, sekä värimaailman.

Suunnittelemme kaksi erilaista visuaalisen ilmeen kokonaisuutta yrityksellesi, joista voit valita toisen toteutettavaksi.

Lisätyöt graafisen suunnittelun osalta 75€/h (alv 0%).

Verkkosivut

Rakennamme yrityksesi tarpeisiin vastaavat verkkosivut, jotta asiakkaasi löytävät sekä sinut, että palvelusi helposti kaikista kanavista.

Verkkosivuja yrityksille toteutamme varmatoimisella WordPress alustalla. Räätälöinti mahdollisuudet ovat lähes rajattomat ja yhdessä sinun kanssasi suunnittelemme ja luomme nykyaikaiset sivut yrityksesi ilmeen mukaisesti.

Verkkosivuihin sisältyy etusivu, sekä kaksi lisäsivua. Teemme ilmeestä kaksi erilaista versiota, joista voit valita parhaiten tarpeisiisi sopivan kokonaisuuden.

Halutessasi voimme lisätyönä toteuttaa hakukoneoptimoidut sisältötekstit, sekä mahdolliset lisäsivut joko 150€/sivu (alv 0%) tai tuntityönä 79€/h (alv 0%).

WordPress alustalle tehdyille verkkosivuille tarjoamme myös ylläpitopalvelua tarpeiden mukaan. Lue lisää täältä.

Sisältösuunnitelma

Koostamme otsikkotasoisen sisältösuunnitelman yrityksesi markkinoinnin tueksi, jotta sisällöntuotannon aloittamisesta tulee mahdollisimman helppoa.

Sisältösuunnitelma perustuu yrityksesi tavoitteisiin ja tarpeisiin. Ennen suunnitelman tekoa tutustumme yhdessä liiketoimintaasi, sekä valitsemme parhaan mahdollisen kanavan kohderyhmäsi huomioiden. Valmiin sisältösuunnitelman käymme yhdessä läpi.

Otsikkotason sisältösuunnitelma luodaan kolmen kuukauden ajalle ja se sisältää kaksi julkaisua viikossa. Kanavan voit valita seuraavien joukosta:

 • Facebook & Instagram
 • LinkedIn
 • TikTok
 • Pinterest

Tarvittaessa markkinointiassarimme auttaa sinut eteenpäin myös monikanavaisen sisällöntuotannon osalta, jos oma aikasi loppuu kesken. Markkinointiassarin palveluihin voit tutustua täällä.

Me autamme sinut alkuun

Suunnitellaan yhdessä yrityksellesi laadukkaat verkkosivut joilla erotut kilpailijoista ja tarjoat asiakkaillesi parhaan mahdollisen käyttökokemuksen. Samassa rytäkässä hoidetaan myös visuaalinen ilme kuntoon, jotta jäät asiakkaidesi mieleen ja voit kasvattaa tunnettuutta kaikissa kanavissa.

Uuden yrittäjän aloituspaketti yhteensä 2230€ + alv,
nyt tarjoushintaan 1950€ maaliskuun 2023 loppuun saakka!

Paketin sisältö tiivistetysti:

 • Alkukartoitus ja toiveiden koostaminen
 • Kartoituksen jälkeen 6 erilaista logovaihtoehtoa
 • Valitun logon työstäminen valmiiksi, kaikki tiedostomuodot
 • Lisätyöt 75€ / h + alv
 • Brändivärit, fontit ja ilmeen elementit
 • 3 erilaista versiota, joista valittu versio työstetään valmiiksi
 • Lisätyöt 75€ / h + alv
 • Etusivu + kaksi (2) lisäsivua.
 • Brändin mukaisen kevyen sivuston tekninen toteutus.
 • Kaksi (2) erilaista verkkosivuehdotusta brändivärejä hyödyntäen. Valitun ilmeen mukaisen sivuston työstäminen valmiiksi.
 • Lisäsivut 150€ / sivu tai tuntityönä 79€ / h + alv
 • Mahdollisuus ostaa myös sivujen ylläpito valmistumisen jälkeen. Hoidamme varmuuskopiot, päivitykset ja halutessanne toteutamme sivuille muutoksia tarpeen mukaan.

Huom! Hintaan ei sisälly kuvat, sisältötekstit, domain tai webhotelli, mutta nämä voidaan toteuttaa erikseen sovittuna lisätyönä.

 • Kaksi (2) julkaisua/viikko otsikkotasolla
 • Somesuunnitelma valitun somekanavan mukaan sovittuun ajankohtaan 3kk ajalle
  • Facebook & Instagram
  • LinkedIn
  • Tiktok
  • Pinterest

Huom! Ei sisällä julkaisuja, vaan otsikkotasoisen suunnitelman.

Kirjoittele meille sähköpostia, soita tai lähetä savumerkkejä, niin ryhdytään töihin!

Asiakaskokemuksia

”Olen tehnyt toukokuun hommia vaan parina päivänä viikossa. Kiitos instan ja nettisivujen, mun ei ole tarvinnut kertaakaan edes miettiä kylmäsoiton aloittamista vaan liidejä on tippunut pöydälle tasaiseen tahtiin.”