Sanataituripalvelut

Sanataituripalvelut tuottavat kaiken tarvitsemasi tekstin verkkoon, someen tai printtiin. 

Kilpailu verkossa ja erottuminen somessa on yksinkertaista, kun siitä ei tee liian vaikeaa.

Käytit markkinointiin sitten somea, verkkosivuja, sähköpostimarkkinointia, sanomalehtiä, Googlemarkkinointia tai laputat iltalenkeillä mahdollisten asiakkaiden postilaatikoita umpimähkään, tavoitteesi on toivottavasti vaikuttaa asiakkaan tunteisiin, vakuuttaa asiakkaasi palveluidesi tai tuotteesi laadusta ja ohjata asiakasta ostopolullaan eteenpäin kohti ostopäätöstä. 

Herätä tunteita brändiisi sopivalla tavalla

Voit vaikuttaa asiakkaaseen kuvin, videoin, värein ja sanoin. Voimme auttaa lähes kaikessa, mutta ehdoton vahvuus toiminnassamme on tarinoiden sanoittaminen ja ajatustesi pukeminen myyvään tekstimuotoon. 

Kirjoitamme puolestasi blogia, artikkeleita, uutiskirjeitä tai sähköpostimarkkinointiviestejä, mitä ikinä yrityksesi kaipaakaan. Isoissa projekteissa, kuten kokonaisten verkkosivujen teksteissä tai e-kirjan oikolukupalveluissa pyydämme olemaan meihin suoraan yhteydessä. 
 
Keskustelemme mielellämme tarpeistanne ja keksimme yhdessä ratkaisut. Tilanteeseen sopivalla sisältösuunnitelmalla asetamme tavoitteet, toimimme sovitussa aikataulussa ja kommentointikierroksen jälkeen palautamme tilatut työt aikataulussaan käyttöönne. 
 
Tekstit ovat hyväksytyn palautuksen jälkeen yrityksesi omaisuutta ja voitte hyödyntää niitä omananne niin somessa kuin verkkosivuillakin.
 

Sanataituripalveluihin kuuluvat vain tekstit, ei kuvat tai muu materiaali, mikäli toisin ei sovita.  

Hinnaston ja lisätietoja löydät täältä tai ota meihin yhteyttä! 

shkpostin allekirjoitus nettiin