Sisällöntuotanto & copywriting

Fano on perustettu rakkaudesta tarinasi sanoittamiseen. 

sisällöntuotanto ja copywriting

Tarvitsetko sisältöä someen tai tekstia verkkosivuille? Haluaisitko yrityksen historian mielenkiintoiseen, tarinalliseen muotoon? Tai yrityksen blogin eläväiseksi? Meiltä onnistuu myös myyvät tuotetekstit, sähköpostimarkkinointikirjeet ja somekanavien ylläpito. 

Someassaripalvelut

Sosiaalisen median sisällöntuotanto ei ole vaikeaa ja sitä voi tehdä kuka tahansa. Mutta sen aktiivinen hoitaminen vaatii aikaa ja keskittymistä. Yhtenäisen ja tavoitteellisen sisällön tuottaminen oikealle kohderyhmälle onkin jo haastavampaa. Mikä on sinun aikasi hinta? Jos somettaminen ei ole sinulle sydämenasia, voisitko käyttää somessa säästämäsi ajan oman yrityksesi tai itsesi kehittämiseen? 

Mikäli somepäivitykset tihkaisevat, mutta tiedät että näkyvyydestä olisi yrityksellesi hyötyä, ota yhteyttä. Someassarit hoitavat somekanaviasi aktiivisesti ja sisältöä toiveidesi mukaisesti tuottaen. Toimintamallit hiomme yhdessä palvelemaan tavoitteitasi ja tavoittamaan juuri oikean kohderyhmän asiakkaat.

Vähintään parin päivityksen viikkotahdilla pidämme kanavasi aktiivisina ja varmistamme asiakkaiden mielenkiinnon herättämisen ja säilymisen. Neljän tai useamman päivityksen viikkotahdilla takaamme brändisi aktiivisen näkyvyyden ja seuraajamäärien muuton kassavirraksi yritykseesi.  

Seuraajamäärien kasvattaminen ei vielä tuo euroja kassaasi, mutta mitä enemmän ihmisiä tavoitamme  aktivoivalla somenäkyvyydellä, sitä varmemmin asiakkaasi muistavat sinut ja yrityksesi kun palveluillesi tai tuotteillesi on tarve. 

 sisllntuotanto ja copy

Sisällöntuotanto ja copywriting

Tarvitsetko sisältöä verkkosivuille, myyvät tuotetekstit tai muita sanataituripalveluita? Kirjoitamme lyhyitä ja pitkiä tekstejä myyvään, puhuttelevaan tai ajatuksia herättävään muotoon. Artikkelit, blogitekstit ja tiedotteet toteutamme toiveiden mukaan. 

Monet ostopäätökset tehdään verkossa Googlaamalla tai somessa tietoa etsien. Onko verkkosivujesi tekstit SEO-optimoituja? Ohjaako somekanavasi oikeaan ostopäätökseen, vai löytääkö asiakas viimeisimmän julkaisun edelliseltä joululta? Ole ajan hermoilla ja panosta verkkoon! Niin nettisivuihin, someen, kuin tuotesisältöihinkin. Kaikkea ei onneksi kuitenkaan tarvitse tehdä itse. Pyydä apua, autamme mielellämme. 

Jos voimme jotenkin olla avuksi, jätä meille yhteystietosi täällä ja otamme sinuun yhteyttä pikimmiten. 

 shkpostin allekirjoitus nettiin