Henkilöbrändäys

Oma some kiinnostavaksi!


Teetkö työtä, jossa olet henkilökohtaisesti paljon esillä? Perustuuko työsi sinuun henkilönä, jolloin omat kasvosi ovat myyntituotteesi? 

Enää ei tarvitse olla julkisuuden henkilö tullakseen googlatuksi. Haitpa sitten uusia töitä, markkinoit itseäsi esiintymiskeikalle tai asunnon välittäjäksi, sinua haetaan sosiaalissa medioissa tai Googlessa. Yllätyitkö? Toivottavasti et. Mutta mikäli pääsin yllättämään, suosittelen tarkistamaan ulkopuolisin silmin millaisen kuvan vieras ihminen sinusta somekanavien tai hakukoneiden kautta saa?

Lähestyisitkö itse itseäsi?

Henkilöbrändäys ei tarkoita sliipattua kiiltokuvamaista pintaraapaisua sinusta, vaan mahdollisimman aitoa mielikuvaa siitä, mitä juuri Sinä olet. Se ei tarkoita, että sinua vaaditaan kertomaan kaiken henkilökohtaisesta elämästäsi somessa, ei. Voit vapaasti valita mitä haluat kertoa ja mitkä ovat somen ulkopuolelle kuuluvia asioitasi. 

Jokaisen henkilöbrändi rakennetaan oman persoonasi mukaan, siksi valmista pakettia ei ole. Tutustun sinuun mielelläni ja räätälöimme palvelumme tukemaan juuri sitä osa-aluetta, jonne sinä kaipaat apua. 

Otanko yhteyttä?

Täytä yhteydenottokaavake tai ota minuun suoraan yhteyttä soittaen, somettaen, sähköpostilla tai mikä mielestäsi parhaalta tuntuu, niin suunnitellaan sinun häikäisevä brändisi yhdessä!