Someassari

Fanon someassarin tehtäviä ovat esimerkiksi...

Someassarissa yhdistyvät luovan bränditoimiston hulluus, pohjaton uusien ideoiden tietopankki ja digitaalisen markkinoinnin monilahjakkuus. Someassari voi olla pienen projektin yksin tekijä tai koko assariporukan yhteinen projekti ideoinnista toteutukseen.

Ota someassarimme avuksi, kun tarvitset apua somemarkkinoinnissa, viestinnässä tai sisällön suunnittelussa ja julkaisujen toteuttamisessa. 

Mikä on someassari?

Someassarin tehtäviä ovat

Miksi someassari on tarpeellinen jokaiselle yritykselle?

Kenelle someassarista on hyötyä?

Toimimme sekä yksittäisinä asiantuntijoina ja yrityksen ainoana yhteistyökumppanina, kuin myös osana suurempaa markkinointitiimiä. Erilaiset yhteistyöt muiden somen-, markkinoinnin tai viestinnän ammattilaisten kesken ovat meille ilo ja haastamme mielellämme päivittäin myös omaa osaamistamme kehittyäksemme entistä paremmiksi sosiaalisen median ja markkinoinnin ammattilaisiksi.

Olemme erinomaisen osaavia ja idearikkaita sisällöntuottajia ja someassareita erityisesti seuraavilla yritystoiminnan osa-alueilla;

 • ravintolat ja kaupat 
 • verkkokaupat (tuotetekstit ja somemarkkinointi) 
 • sisustus, vaatteet ja kauneus 
 • hyvinvointi ja terveys
 • lapset, perheet ja tunteisiin vetoava viestintä
 • henkilöbrändit

Heittäydymme innokkaina uusiin markkinointiin tai viestintään liittyviin haasteisiin ja autamme yrityksiä hyötymään somenäkyvyydestä parhaalla mahdollisella tavalla kaikilla aloilla, pyydä tarjous!

Someassarin hinta

Palvelumme hinnoitellaan joko tuntiveloitteisesti tai kiinteän kuukausittaisen hinnan mukaan, joka on sidottu yhteisesti sovittujen julkaisujen määrään.

 Kuukausittaiseen hintaan vaikuttavat kuvat tai videot, kuvatekstien pituus, yrityksen toimiala, julkaisujen määrä ja mahdolliset käännöstyöt. 

Someassarimme toteuttavat sekä suuria kokonaisuuksia, että vain tietyt osa-alueet sopimuksen mukaan.

Haluamme vilpittömästi auttaa yrityksiä menestymään somessa, tavoittamaan oikean kohderyhmän asiakkaat ja saamaan tuloksia somemarkkinoinnin avulla.

Yhteistyömme aikana autamme ja neuvomme halutessasi sinua tai sitten hoidamme kaiken puolestasi, sinä päätät!

Kiinteään kuukausihintaan sisältyy julkaisujen lisäksi myös yhteydenpito, neuvonta, sisältöjen tuottaminen ja tarkistaminen, sekä suunnittelutyö. 

Someassaripalveluita harkitessa huomioi seuraavat

 • Kuvamateriaali, onko yrityksellä tarpeeksi someen sopivaa kuvamateriaalia vai toteutetaanko somejulkaisuihin kuvat ja tekstit?
 • Somejulkaisujen määrä viikossa / kuukaudessa?
 • Toteutatko itse osan julkaisuista, vai ulkoistatko kaikki julkaisut someassarille?
 • Suunnitelmallisuus, miten paljon julkaisuja voidaan toteuttaa ennakoiden eteenpäin?
 • Haluatko tarkastaa monta julkaisua kerralla (ennakointi) vai vaatiiko yritystoiminta ”hetkessä elämisen”, eli noin viikon – kaksi kerrallaan eteenpäin suunnittelun?
 • Tarvitsetko kilpailija-analyysin yhteistyötä aloittaessa, vai onko sinulla ajankohtainen tieto kilpailijoiden tämänhetkisestä toiminnasta?
 • Tavoitteet – mitä tavoittelemme somemarkkinoinnilla? Mieti lyhyen ja pitkän aikavälin tavoitteet, joita voimme tarkentaa yhdessä. 

Kilpailukykyinen hinnoittelumme sopii yksinyrittäjistä suuryrityksiin. Tavoitteemme on aina tuottaa toiminnallamme arvoa asiakkaalle ja ratkaista someen tai markkinointiin liittyvät haasteet.

Someassarin somemarkkinoinnilla ei kuitenkaan saada tuloksia yhdessä yössä, vaan tavoitteiden saavuttaminen vaatii usein pitkäjänteistä ja avointa yhteistyötä, luovia ideoita ja rehellistä palautetta molemmin puolin.

Someassari hinnasto

Tuntiveloitteinen työ alkaen 69€ / h + alv 24 % (85,56€ / h sis. alv 24%)

Someassaripaketit

Kiinteästi hinnoitellut someassaripaketit, hinnat alkaen.

1 julkaisu

viikossa alkaen
390
+ alv 24%
 • (434 € sis. alv 24%)

2 julkaisua

viikossa alkaen
550
+ alv 24%
 • (682 € sis. alv 24%)

3 julkaisua

viikossa alkaen
790
+ alv 24%
 • (979,60 € sis. alv 24%)

Videopaketit

Reels / TikTok alkaen
595
+ alv 24%
 • 1 julkaisu / viikko

Someassaripalvelun lopulliseen hintaan vaikuttavat someassarin tuottaman sisällön määrä, julkaisutahti, tekstin toivottu pituus ja aihealue, kuvien toteuttaminen vs. asiakkaan oman kuvapankin hyödyntäminen jne. Mikäli yritykselläsi on monta erilaista sometiliä samaan aihealueeseen liittyen, pyydä tarjous kokonaisuudesta.

Älä epäröi pyytää tarjousta, tarkempaan selvitystä someassaripalvelun hinnoittelusta, siihen vaikuttavista tekijöistä ja palvelun sisällöstä. Räätälöimme palvelun aina vastaamaan jokaisen asiakkaan tarpeita.
 
Pyrimme siihen, että yrityksesi kanssa työskentelevä someassari on aina sama tai samat henkilöt. Ideointipalavereissa meitä saattaa olla useampia, mutta yhteydenpito hoituu aina vastuuassarin kanssa, jolloin se on mukavaa ja helppoa asiakkaalle.

Asiakkaiden palautteita someassari-palvelustamme