fbpx
Meillä hoituu sisällöntuotanto

Sisällöntuotanto ja copywriting

Monipuoliset sisällöntuotanto ja
copywriting-palvelut

Sisällöntuotannolla annetaan asiakkaalle informaatiota ja tuotetaan lisäarvoa. Sisällöntuotantopalveluihimme kuuluvat mm. verkkosivujen sisällöntuotanto kuvista teksteihin, somen julkaisujen tekstit, yritystarinat, blogit, oppaat, tiedotteet ja sähköpostikirjeet. 

Copywriting eroaa sisällöntuotannon kuvailevasta tekstistä siten, että copy-tekstillä ohjataan asiakas tekemään haluttu toiminto, kuten ostamaan tuote tai vaikka lataamaan haluttu opas. 

Copywriting ei ole pelkkää kirjoittamista, vaan palvelu sisältää paljon taustatyötä tekstin tuottamisen lisäksi. 

Verkkosivujen sisältöjä suunniteltaessa molempien tekstityylien yhdistelmällä luodaan haluttu lopputulos. Sisältöjen sanoman lisäksi teksteissä on huomioitava hakukoneystävällisyys, helposti luettavuus sekä kärsimätön lukijakunta, jonka huomio on napattava alle sekunnissa. Ei ydinfysiikkaa, mutta tärkeää huomioida kokonaisuudessa. 

hyvä teksti myy ja puhuttelee

Nettisivujen tai verkkokaupan sisällöntuotanto kannattaa ulkoistaa silloin, kun organisaation sisältä ei löydy aikaa tai osaamista kirjoitustyöhön. Asiakasystävällisiin palveluihimme kuuluu perehtyä asiakasyritykseen sekä sisältäpäin, että kartoittaa asiakasnäkökulma – minkä asiakkaan ongelman Te palveluillanne ratkaisette? 

Sisällöntuotannon merkitys kasvaa somen- ja verkon kiihtyvän kilpailun myötä. Enää kaunis ulkoasu ei riitä, on luotava monikanavainen muistijälki asiakkaalle tunteisiin vaikuttamalla ja asiantuntijuutta korostamalla. 

Copywriting

Kohderyhmän määrittelyn merkitys on olennaisin osa copytekstin tuottamisessa.

On valtava merkitys sillä, miten asiat kerrot ja keitä teksti puhuttelee, kun halutaan myydä tuotteita tai palveluita tekstin avulla. Joskus omalla alallaan on niin syvällä asiantuntijuudessaan, että palveluiden sanoittaminen ostajaa puhuttelevasti on haastavaa. 

Monet ostopäätökset tehdään verkossa Googlaamalla tai somessa tietoa etsien. Onko verkkosivujesi tekstit hakukoneystävällisiä? Ohjaako somekanavasi oikeaan ostopäätökseen, vai löytääkö asiakas viimeisimmän julkaisun edelliseltä joululta? 

Ole ajan hermoilla ja panosta monikanavaiseen markkinointiin! 

Kaikkea ei onneksi tarvitse tehdä itse. Autamme mielellämme sanoittamaan myyvät tekstit ja tarinalliset blogit, sekä kaiken muun, mikä täytyy muotoilla ajatuksista tekstiksi. Jätä yhteystietosi täällä. 

Sisällöntuotanto on vahvuuksiamme.