fbpx

Henkilöbrändiä rakentamassa

Sosiaalisen median myötä myynti, markkinointi ja henkilöbrändin merkitys muuttavat muotoaan niin vikkelästi, että kaavoihin ei auta kangistua, jos mielii saada äänen kuuluviin, brändin näkyviin, tuotteita kaupaksi ja asiakkaat tyytyväisiksi. Henkilöbrändi on valttikorttisi, miten aiot hyödyntää oman brändisi?

Vahvistamalla omaa henkilöbrändiäsi kiinnostavalla tavalla ja oikeaa asiakaskuntaa puhuttelevalla äänensävyllä myyt asiantuntijuutta, palveluita ja tuotteita nykyajan sukupolville, joita perinteiset mainokset eivät kiinnosta.

Omaan henkilöbrändiin kannattaa panostaa myös siksi, että asiantuntijamielikuvaa vahvistamalla ja osaamisestasi kertomalla saat tarjouksia ja tehtäviä sinua inspiroivilta aloilta ja asiakkailta. 

Eikö olekin mukavaa, kun asiakkaasi lähestyvät sinua, eikä toisinpäin?

Sinä olet brändi!

Henkilöbrändisi on ollut olemassa aina.  Henkilöbrändi on se, mitä sinusta puhutaan, kun et ole paikalla. Asiantuntijabrändi taas muodostuu ammattitaidostasi. Osaatko tuoda kaiken osaamisen esille niin, että asiakkaasi löytävät sinut helposti ja haluavat ostaa juuri sinulta?

Ei ole merkitystä löytävätkö asiakkaat sinut viidakkorummun, savumerkkien vai LinkedInin tai muiden somekanavien kautta silloin, kun kauppa käy. Mutta mitä jos ei käy?

Mistä lähteä liikkeelle?

Kylmäsoitot ovat jo jääneet historiaan, älä enää tuhlaa aikaasi umpimähkään soitteluun, vaan ota haltuun somekanavat, joista asiakkaat osaavat sinut etsiä.

Huolehdi, että verkkosivusi ovat nykyaikaiset, selkeät, myyvät ja vastaavat siihen, mitä asiakas haluaa tietää. Lisätiedon ja ammattitaidon korostamiseen yritysblogi ja sähköpostimarkkinointi ovat mainioita tapoja tavoittaa juuri oikeat kohderyhmät.

Kerro valitsemissasi kanavissa sinulle sopivalla tavalla osaamisestasi, intohimostasi ja palveluistasi ja anna asiakkaan tulla luoksesi. Ja kyllä, se on juuri niin helppoa!

Ota yhteyttä ja anna meidän auttaa sinut alkuun tai henkilöbrändin kehittämisen matkassasi eteenpäin. On aika olla ylpeä siitä, että SINÄ OLET BRÄNDI! <3

Brändistrategi suurella sydämellä

Olen Mira Nyrhinen, Fanon perustaja ja intohimoinen brändien rakastaja.

Yrittäjyyden myötä ymmärsin, miten suuri merkitys oli lukuisilla Facebook- ja Instagram-päivityksillä kuluneiden 15-vuoden varrelta, kun jaoin julkaisuissa ajatuksiani eri työpaikoista ja -tehtävistä, joita vuosiin mahtui useita. Minua somessa seuraavat ihmiset tietävät nyt, että olen työskennellyt monella eri alalla useissa erilaisissa rooleissa ja ymmärrän yritysmaailmaa laajasti.

Edelleen melko tuoreena yrittäjänä minulta kysytään jatkuvasti, mistä löydän asiakkaani?

Rehellisesti, asiakkaani löytävät minut. Toisinaan yritykseni löydetään somesta, joskus Fano löytyy Googlesta oikeilla hakusanoilla, useita kauppoja olen tehnyt supermarkettien ruokahyllyjen välissä tai puhelimessa olemassa olevien verkostojen avulla.

Minulla ei ole kymmeniä tuhansia seuraajia somessa, etkä ole nähnyt kasvojani iltapäivälehtien lööpeissä. Tuottavaa liiketoimintaa voi rakentaa myös pienillä verkostoilla! Ja vaikka et koskaan vielä ole tehnyt ensimmäistäkään somejulkaisua, et ole myöhässä.

Rakensin omaa henkilöbrändiäni asiaa sen kummemmin tiedostamatta jakamalla avoimesti ajatuksiani työelämästä, ja vahvistin näin asiantuntijabrändiäni monelta eri alalta.

Nyt olen opiskellut, testannut, tutkinut ja analysoinut henkilöbrändin merkitystä myyntiin erityisesti social sellingin kautta ja olen valmis auttamaan sinua saavuttamaan oman menestyksesi vahvan ja vaikuttavan henkilöbrändisi avulla!

Millainen on brändivalmennus kanssani?

Inspiroivaa, luovaa ja uusia ideoita synnyttävää yhdessä tekemistä, jonka lopputuloksena löydät oman äänesi, omat vahvuutesi ja uskallat korostaa niitä puolia, jotka tekevät sinusta juuri sinut! 

Olen Henni Välimaa, viestinnän ja markkinoinnin asiantuntija, suurien kokonaisuuksien hallitsija ja yksityiskohtien huomioon ottaja. Olen utelias ja tiedonjanoinen persoona, jolla pysyy kädessä niin porakone kuin iltalaukku.

Meillä kaikilla, sinulla ja minulla, on henkilöbrändi tahtomattamme. Se on muiden ihmisten muodostama käsitys osaamisestamme ja ammattitaidostamme.

Oman osaamisen tunnistaminen ja tunnustaminen voi olla hankalaa. Osaanko minä? Mitä minä osaan? Olenko tarpeeksi hyvä sanomaan, että voin sanoa olevani ammattilainen tai asiantuntija?

Omasta kokemuksestani voin kertoa, että en ole aina luottanut itseeni tai osaamiseeni ja olen vasta myöhemmin ymmärtänyt omat vahvuuteni! Tähän tarvitsin tukiverkostoa ja ulkopuolisen apua ja olen nyt jälkeenpäin onnellinen, että uskalsin pyytää apua!

Keskusteltuani omasta osaamisestani ja brändistäni muiden kanssa voin vain todeta, että “olisinpa tehnyt sen aiemmin!”.

Tällä hetkellä olen vahva oman alani ammattilainen ja haluan auttaa myös sinua uskomaan ja luottamaan itseesi. 

Haluan auttaa sinua löytämään omat vahvuutesi ja tuomaan esille osaamisesi. Valmennuksessa kanssani löydät vastauksen esimerkiksi siihen, miten olla ammattimainen, tuoda tietoa ja omia näkökulmia esiin jämptisti, mutta myös nöyrästi. 

Sinä todella olet oman alasi ammattilainen ja minä autan sinua menestymään!

Brändisparraus
350€ sis. alv 24%

Brändisparraus

Brändisparraus ei ole päälle liimattua kiiltokuvaa, vaan valmennuksessa autamme sinua löytämään omat vahvuutesi ja etsimme henkilöbrändillesi sopivat kanavat tavoittaaksesi oikeat kohderyhmät.

Brändisparrauksen voit varata joko kerran yksittäiseen pulmaan tai tarpeen vaatiessa esimerkiksi neljä kertaa vuodessa, sillä henkilöbrändi ei ole asia, joka rakennetaan yhdessä yössä, vaan brändiä rakennetaan ja vahvistetaan vuosien kuluessa.

Brändisparraus kestää 1,5 tuntia tai sopimuksen mukaan. Ennen sparrausta käymme lyhyesti läpi puhelimitse tai sähköpostitse aihealueet, joihin pureudumme sparrauksessa.

Brändisparraus on henkilökohtainen, luottamuksellinen ja sopii parhaiten henkilöille, jotka tahtovat tavoitella unelmiaan, kehittää liiketoimintaansa, kertoa omia ajatuksiaan ja kaipaavat ideoita, tukea tai rohkaisua oman äänen avaamiseen.

On hyvä, jos sinulla on jo perusymmärrys somekanavien teknisestä toiminnasta. Mikäli tarvitset valmennusta somekanavien tekniseen osaamiseen, lue lisää Fanon valmennuksista.

Brändivalmennus
1500€ sis. alv24%

Brändivalmennus 

Brändi Bubblen brändivalmennus on viidestä intensiivisestä tapaamisesta ja kotitehtävistä muodostuva kokonaisuus, jossa sukelletaan syvemmälle henkilöbrändiisi.

Tutustumme brändisi vahvuuksiin, heikkouksiin ja viestintään somessa, livenä ja myös siihen, mitä brändisi merkitsee sinulle?

Valmennukset voidaan toteuttaa livenä tai etäyhteyksien avulla. Yhden tapaamisen kesto on 1,5 tuntia. Valmennus pyritään aikatauluttamaan noin kolmen kuukauden aikana suoritettavaksi, että aiheet ja asiat pysyvät ajankohtaisesti mielessä, mutta välissä on myös aikaa pohtia ajatuksiaan ja luoda uusia näkökulmia.

Brändivalmennuksen jälkeen

 • tiedät, millainen henkilöbrändisi on muiden silmin
 • ymmärrät henkilöbrändin ja asiantuntijabrändin eron
 • osaat kehittää omaa brändiäsi haluamaasi suuntaan
 • olet asettanut itsellesi realistiset tavoitteet
 • tiedät mitä teet, miksi teet ja kenelle sisältöä tuotat
 • ymmärrät mitä tarkoittaa social selling ja osaat hyödyntää tätä parhaiten
 • olet rohkea, inspiroitunut ja innokas oman brändin kehittäjä

Brändivalmennus sopii

 • yrittäjille, asiantuntijoille, somevaikuttajille, omilla kasvoillaan työtään tekeville, kuten esimerkiksi poliitikot, kiinteistövälittäjät, parturikampaajat tai kosmetologit
 • sinulle, joka haluat rakentaa omaa henkilöbrändiäsi esimerkiksi työnhakua varten
 • sinulle, joka haluat rakentaa omaa brändiäsi itsesi ympärille. Mikäli työpaikka vaihtuu, brändisi kulkee aina mukanasi
 • sinulle, joka et vielä tiedä tarkkoja tulevaisuuden suunnitelmia, mutta haluat saada äänesi kuuluviin ja verkostoitua samoista asioista kiinnostuneiden kanssa
 • sinulle, joka haluat olla just se tyyppi, johon asiakkaat haluavat ottaa yhteyttä
 • somea osaaville ja kokemattomille, aikaisemmalla kokemuksella ei ole merkitystä
 • innokkaille, avoimille ja rohkeille ihmisille, joilla on unelmia, jotka tavoittaakseen tarvitsevat apua vauhtiin pääsemisessä. 

Jos luit tänne asti,on  aihe ajankohtainen sinulle syystä tai toisesta. Ota pian yhteyttä ja tutustutaan

Autamme mielellämme menestyksen matkallasi eteenpäin, mutta kerromme myös suoraan, mikäli alkukartoituksen perusteella emme syystä tai toisesta pysty sinua auttamaan.

Brändivalmennus on mahdollista maksaa myös osamaksulla.

Seuraa meitä somessa @brandibubble ja saat ilmaisia vinkkejä oman henkilöbrändin kehittämiseen.