fbpx

Fanon monipuoliset viestintä- ja markkinointi palvelut

Meiltä Fanosta saat trendikästä nykypäivän somemarkkinointia. Palvelemme läheltä ja läsnä, pienenä toimistona toimimme ketterästi ja yhteistyö kanssamme on helppoa. 

Meiltä Fanosta saat trendikästä nykypäivän somemarkkinointia. Palvelemme läheltä ja läsnä, pienenä toimistona toimimme ketterästi ja yhteistyö kanssamme on helppoa. 

Erinomaisen palvelun lisäksi meiltä löytyy osaamista someen, verkkosivujen tuotantoon, viestintäpalveluihin ja erilaisiin sisällöntuotannollisiin tehtäviin, kuten verkkokaupan tuoteteksteihin ja yritysblogeihin. 

Somemarkkinointi ja viestintäpalvelut ovat vahvuuksiamme, joita tarjoamme mielellämme myös asiakkaidemme avuksi.

Liity sähköpostilistallemme ja kuulet parhaat vinkit, harvinaiset tarjoukset ja uusimmat koulutukset ensimmäisenä! 

Visio

Visiomme on olla tulevaisuudessa mukana yhä useampien yrityksien tarinoiden sanoittamisessa, näkyvyyden luomisessa, vahvan brändin kehittämisessä sekä työpaikkojen luomisessa.

Missio

Missiomme on auttaa yrityksiä ja tekijöitä tehtävissä, jotka eivät ole asiakasyrityksen vahvinta osaamista, jolloin jokaisen keskittyessä omaan ydinosaamiseen tehtävänjako on tehokas, tuottava ja lopputulos on onnistunut.

Arvot

Arvoihimme kuuluvat kiireetön kohtaaminen, yhdessä tekeminen, yhteistyöllä menestyminen sekä hurtin huumorin luova hulluus.

Someassaripalvelut

Someassari on yrityksen ulkoistettu apulainen, joka tuottaa sisältöä someen sovitun mukaisesti. Toteutamme yrityksen brändin mukaisia kokonaisuuksia suunnittelusta julkaisuun ja markkinointiin tavoitellen yhdessä asetettua päämäärää, oli se sitten myynnin, brändin tunnettuuden tai sisällön vuorovaikutuksen lisääminen. Lue lisää ja ota yhteyttä kun voimme olla avuksi somessa.

Graafinen suunnittelu

Graafinen suunnittelu on tärkeä osa yrityksen ilmettä ja brändin luomaa mielikuvaa. Lahjakkaiden visualistien avulla toteutamme yrityksille kaiken logoista yritysilmeen muotoiluun, mainoksiin ja yhtenäiseen sosiaalisen median ilmeeseen.

Verkkosivut

Toteutamme pieniä ja suuria verkkosivukokonaisuuksia visuaalisesta ulkoasusta sivujen toteutukseen, käytön opastukseen ja meiltä saat tukea sivujen ylläpitoon myös valmistuneiden sivujen luovutuksen jälkeen. Tarvittaessa toteutamme puolestasi kaiken sivujen suunnittelusta sisällöntuotantoon, visuaalisen ilmeen luomiseen sekä tekniseen toteutukseen alusta loppuun saakka.

Sisällöntuotanto ja copywriting

Toteutamme sisällöltään rikasta tekstiä sosiaaliseen mediaan, yrityksen kotisivuille ja verkkokauppaan, blogiin, sähköpostimarkkinointiin sekä myyviä copytekstejä palveluille ja tuotteille. Sanoitamme myös yritysten tarinoita ja tuotamme erilaisia oppaita tarpeen mukaisesti. Jos kirjoittaminen tuottaa hikikarpaloita otsalle, tilaa tekstit meiltä!

Valmennukset

Jos somekanavien tekninen osaaminen haastaa, lue lisää valmennuksistamme. Opetamme yksilöitä ja ryhmiä somekanavien tekniikassa ja sisällöntuottamisessa, sillä alkuun päästyäsi lupaamme, että markkinointi ei ole koskaan ollut näin hauskaa!

Sadan idean

Mainostoimisto palveluksessasi

Miten voimme olla avuksi? Missiomme on ratkaista markkinointiin liittyvät ongelmasi ja vapauttaa sinun aikaasi siihen, missä sinä olet parhaimmillasi.

Jätä meille yhteystietosi ja otamme sinuun yhteyttä pikimmiten.

Somemarkkinointi-blogi

Blogissamme käsittelemme somemarkkinointiin, hakukoneoptimointiin liittyviä ajankohtaisia asioita ja toisinaan pohdiskellaan maailman menoa rennommalla otteella. 

Etsitkö vastausta johonkin kysymykseen, jossa voisimme ehkä auttaa? Jätä meille juttuvinkki tai kysy neuvoa mieltäsi askarruttavaan asiaan, teemme tätä sinun arkesi helpottamiseksi.

Harjoittelusta tulevaisuuteen

Uusi vuosi ja uudet kuviot! Näin kliseisten sanojen saattelemana alkoi minun vuoteni, Fanon uutena harjoittelijana. Itselleni uusi vuosi tarkoittaa marraskuisen kaamoksen harmaudesta luopumista, joulun ajan levännyttä

Lue lisää »