fbpx
1V5A0604 (1)

Someassaripalvelut

Someassari on yrityksen ulkoistettu apulainen, joka tuottaa sisältöä someen sovitun mukaisesti. Toteutamme yrityksen brändin mukaisia kokonaisuuksia suunnittelusta julkaisuun ja markkinointiin tavoitellen yhdessä asetettua päämäärää, oli se sitten myynnin, brändin tunnettuuden tai sisällön vuorovaikutuksen lisääminen. Lue lisää ja ota yhteyttä kun voimme olla avuksi somessa.

Graafinen suunnittelu

Graafinen suunnittelu on tärkeä osa yrityksen ilmettä ja brändin luomaa mielikuvaa. Lahjakkaiden visualistien avulla toteutamme yrityksille kaiken logoista yritysilmeen muotoiluun, mainoksiin ja yhtenäiseen sosiaalisen median ilmeeseen.

Verkkosivut

Toteutamme pieniä ja suuria verkkosivukokonaisuuksia visuaalisesta ulkoasusta sivujen toteutukseen, käytön opastukseen ja meiltä saat tukea sivujen ylläpitoon myös valmistuneiden sivujen luovutuksen jälkeen. Tarvittaessa toteutamme puolestasi kaiken sivujen suunnittelusta sisällöntuotantoon, visuaalisen ilmeen luomiseen sekä tekniseen toteutukseen alusta loppuun saakka.

Sisällöntuotanto

Toteutamme sisällöltään rikasta tekstiä sosiaaliseen mediaan, yrityksen kotisivuille ja verkkokauppaan, blogiin, sähköpostimarkkinointiin sekä myyviä copytekstejä palveluille ja tuotteille. Sanoitamme myös yritysten tarinoita ja tuotamme erilaisia oppaita tarpeen mukaisesti. Jos kirjoittaminen tuottaa hikikarpaloita otsalle, tilaa tekstit meiltä!

Valmennukset

Jos somekanavien tekninen osaaminen haastaa, lue lisää valmennuksistamme. Opetamme yksilöitä ja ryhmiä somekanavien tekniikassa ja sisällöntuottamisessa, sillä alkuun päästyäsi lupaamme, että markkinointi ei ole koskaan ollut näin hauskaa!

Brändi bubble

Sinä olet brändi! 

Brändi Bubblen valmennuksen avulla otat oman brändin haltuusi! 

Lue lisää ja varaa aika valmennukseen tänään!

Missio

Missiomme on auttaa yrityksiä ja tekijöitä tehtävissä, jotka eivät ole asiakasyrityksen vahvinta osaamista, jolloin jokaisen keskittyessä omaan ydinosaamiseen tehtävänjako on tehokas, tuottava ja lopputulos on onnistunut.

Visio

Visiomme on olla tulevaisuudessa mukana yhä useampien yrityksien tarinoiden sanoittamisessa, näkyvyyden luomisessa, vahvan brändin kehittämisessä sekä työpaikkojen luomisessa.

Arvot

Arvoihimme kuuluvat kiireetön kohtaaminen, yhdessä tekeminen, yhteistyöllä menestyminen sekä hurtin huumorin luova hulluus.