Oispa enemmän myyntiä -verkkokurssi

"Oispa enemmän myyntiä!"

Tämän myyntivalmennuksen avulla myyt somessa enemmän ilman tyrkyttämistä!

Haluaisitko yrityksesi somekanavien tuottavan enemmän myyntiä, mutta keinot ja ideat ovat lopussa? 

Miten luot yrityksen somekanaviin sisältöä, joka kiinnostaa oikeita ostavia asiakkaita ja saa yrityksesi erottumaan kiihtyvästä uutisvirrasta? 

Pienyrittäjille, yrittäjyydestä haaveileville ja yritysten sisällöntuottajille tarkoitettu somevalmennus on juuri sinua varten, joka kaipaat lisää inspiroivia sisältöideoita, vinkkejä myyvän sisällön kirjoittamiseen matalalla kynnyksellä, apua somen sisällöntuottamiseen ja suunnitelmallisuutta omaan tekemiseen. 

Valmennuksessa emme keskity somekanavien tekniseen osaamiseen, sillä alustat muuttuvat nopeasti ja käyttäjillä on niin erilaisia päivitysversioita, että koulutuksessa jakamamme tieto olisi vanhaa jo ennen talven vaihtumista kevääksi. 

Keskitymme somen sisällöntuotannollisessa myyntivalmennuksessa yritysten somejulkaisujen sisältöihin, oman ajankäytön tehostamisen suunnitelmallisuuteen ja oman henkilöbrändisi hyödyntämiseen markkinoinnissa – valmennuksen jälkeen sinulle on paljon uutta tietoa somen mahdollisuuksista yrityksen markkinoinnin hyödyntämisessä, valmis sisältösuunnitelma vuodelle 2022, valtava ideapankki julkaisujen ideointiin ja rohkeutta toteuttaa tehokkaasti myyvää sisältöä ilman tyrkyttämistä.  

Opetamme, autamme ja koulutamme sinua videoilla sekä erilaisten ladattavien oppaiden avulla ja lisäksi voit milloin tahansa kysyä mieleesi heränneistä asioista suljetussa Facebook-ryhmässä, jossa vastaamme ja neuvomme aktiivisesti koko valmennuksen ajan. Valmennukseen sisältyy kaksi live webinaaria, joissa voimme yhdessä pohtia mieleesi heränneitä ajatuksia somemarkkinointiin ja sisällöntuottamiseen liittyen.

Somen myynnillinen verkkovalmennus sisältää koko tammikuun ajan 6 päivänä viikossa julkaistavaa materiaalia, jonka selkeäkielisten vinkkien ja ohjeiden avulla rakennat yrityksesi sosiaalisen median sisältösuunnitelman vuodelle 2022, pääset paneutumaan kiinnostavan somesisällön tuottamiseen ja viimeistelet oman yrityksesi somekanavat myyväksi ja juuri oikeaa unelma-asiakasta kiinnostavaksi!

Valmennuksen materiaali on käytössäsi vielä kolme kuukautta valmennuksen päättymisen jälkeen. 

 Fanon someammattilaiset valmentavat sinusta tammikuun idearikkaan somen sisällöntuottajan ja tiedät, millaista sisältöä sinun kannattaa tuottaa puhutellaksesi juuri sitä sinun yrityksesi unelma-asiakasta!

Tule mukaan, yhteisestä matkastamme tammikuusta tulee todella hauskaa! 

Helposti ymmärrettävä

Käytännönläheinen

Tuottaa tuloksia

Osta heti ja säästä 100 €!
Tarjous voimassa vain 26.11.2021 klo 23.59 saakka!

TOTTAKAI mekin olemme mukana Black Friday hullutteluissa ja tarjoamme sinulle huikean nopean päättäjän edun, joka ei varmasti toistu!

Kun ostat valmennuksen itsellesi tai lahjaksi 26.11. klo 23.59 mennessä, säästät 100 €! (sis. alv 24 %)

Lisäksi lahjoitamme jokaisesta myydystä verkkovalmennuksesta kolmekymmentä euroa hyväntekeväisyyteen vähävaraisten lasten perheiden tukemiseen. <3

Tammikuun verkkovalmennuksessa

“Kurssilta saat matkaasi valtavan määrän  someammattilaisten vinkkejä yrityksesi tuloslähtöisen somemarkkinoinnin käynnistämiseen ja toteuttamiseen. Tule mukaan!” 

Keitä varten valmennuksen suunnittelimme?

Loimme tämän somen myynti- ja markkinointivalmennuksen pienyrittäjille ja yritysten sisällöntuotannosta vastaaville. Keräsimme yhteen eniten kysytyt kysymykset, suurimmat pelot, esteet ja hidasteet oman somemarkkinoinnin tai sisällöntuotannon kehittämisessä. Valmennuksessa vastaamme niihin kysymyksiin, joita meiltä omassa työssämme yritysten someassareina ja sisällöntuottajina jatkuvasti kysytään. 

Usein epävarmuus teknisestä osaamisesta, pelko virheiden tekemisestä tai kuvitelma, että ollaan liian vanhoja “boomereita” somessa on yleisiä pelkoja, jotka saattavat estää sinua kertomasta loistavista tuotteista tai palveluistasi oikealle kohderyhmälle, niille ostaville asiakkaille. 

Nämä pelot hävitämme valmennuksen aikana! Kun olet käynyt koko valmennusmateriaalin läpi, tiedät mitä tehdä ja sinulla on valmis sisältösuunnitelma koko vuodelle! Huomaat somettamisen olevan helpompaa ja tehokkaampaa itse tuotetun suunnitelman avulla ja saatat kevään mittaan oppia jopa nauttimaan sisällöntuottamisesta!  

Verkkovalmennus on Fanon ensimmäinen, mutta tässä muutama someassari-palvelun asiakkaiden kommentti kanssamme työskentelystä

Tutustutaan!

Verkkovalmennuksen päävalmentajana toimii Fanon yrittäjä ja perustaja Mira Nyrhinen, mutta Fanon koko sisällöntuotantotiimi on mukana matkassa alusta loppuun saakka. 

Fano on perustettu kesällä 2019 huomattuani, että koskaan ei ollut aikaa hyödyntää somea yrityksen markkinoinnissa, kun muut työt ajoivat ohi tärkeysjärjestyksessä. 

Koska some on yrityksille elintärkeä myyntikanava, tiimimme auttaa yrityksiä ja yrittäjiä kouluttamalla tai tuottamalla sisältöä yritysten puolesta ammattitaitoisten someassareiden avulla. 

Reilun kahden vuoden aikana Fanon someassari ja markkinointipalveluita on myyty nollasta aloittaen jo 250.000 € arvosta. Nyt jaamme osaamisemme myös sinun käyttöösi yhden kuukauden aikana.

Miksi valitsisit juuri Fanon tiimin yrityksesi somevalmentajaksi? 

 • Arvojamme ovat auttaminen, helposti lähestyttävyys ja yhdessä tekeminen
 • Poistamme sinua rajoittavat ennakkoluulot ja teemme myyntiin ja markkinointiin liittyvistä asioista helppoja ja yksinkertaisia
 • Puhumme selkeästi asioista niiden oikeilla nimillä ja selitämme somesanastoa niin, että jokainen ymmärtää varmasti mistä on kyse
 • Villit ideat, luovat sisällöt ja yritystarinat – niistä sytymme ja myynti on intohimomme!  
 • Haluamme auttaa jokaista yritystä ja yrittäjää menestymään!

Kurssin sisältö

Yhdessä vietetyn kuukauden jälkeen sinulla on

  • Rohkeutta toteuttaa sisältöä yrityksesi someen mielenkiintoisesti ja asiakkaita innostavasti 
  • Tarkasti määritelty unelma-asiakas ja kohderyhmä, jolle tuotat myyvää sisältöä 
  • Johdonmukainen somemarkkinoinnin sisältösuunnitelma vuodelle 2022
  • Ymmärrys oman henkilöbrändin merkityksestä yrityksen markkinoinnin ja viestinnän rinnalla
  • Luovia ideoita helppoon ja hauskaan sisällöntuottamiseen
  • Työkalut oman tekemisen johtamiseen ja tehokkaan (some)ajankäytön suunnitteluun
  • Kriisiviestintäsuunnitelma – tiedät mitä tehdä, jos kuuluisa paskamyrsky osuu omalle kohdalle. 

Pienyrittäjän somevalmennus,
myyvä ja kiinnostava sisältö

HINTA 295 € 26.11. klo 23:59 asti!
(norm. 395 €)

Hinta sis. alv 24 % 

Osta valmennus 26.11. klo 23.59 mennessä ja saat koko kuukauden kestävän intensiivisen myyntiä lisäävän somevalmennuskurssin hintaan 295 €! 

Lahjoitamme jokaisesta myydystä valmennuksesta 30 € vähävaraisten lasten perheiden auttamiseen. 

Ethän enää epäröi?

Tule rohkeasti mukaan! Lupaan, että kun käyt koko materiaalin läpi, teet annetut tehtävät ja uskot itseesi,  tammikuun valmennuksen jälkeen somen sisällöntuottaminen on hauskaa ja helppoa!

Olemme mukanasi koko kuukauden ajan valmennuksissa sekä Facebookin yhteisöllisessä sparrausryhmässä, jossa uskallat varmasti kysyä aivan mitä tahansa!

Kysyttävää? Ota yhteyttä

Olemme sinuun yhteydessä pikimmiten!

Fano Oy

Y-tunnus: 3013265-3

Verkkolaskuosoite: 003730132653
Operaattori: Maventa (003721291126)
Välittäjätunnus: DABAFIHH
S-postilasku: 30132653@scan.netvisor.fi
Postin kautta: Fano Oy, 30132653, PL 100, 80020 Kollektor Scan