Mira

Kuka on someassari Mira? 


Someassari MiraOpiskelin jo peruskoulun jälkeen itseni Vaasassa Media-Assistentiksi valmistuen 2008. Olen aina ollut kiinnostunut markkinoinnista ja median raju muutos sosiaalisen median tulemisen myötä on kiehtonut minua opiskeluistani saakka. Liityin Facebookiin vuonna 2007 ja somessa on tullut vietettyä tunti jos toinenkin vuosien varrella niin henkilökohtaisesti, kuin eri yrityksissä toimiessani työn puolesta.

Työrooleissa somettaessa huomasin, että sosiaalisen median päivitykset jäivät aina ensimmäisenä tekemättä jos oli kiire (ja yleensä oli!) ja tästä syntyi lopulta ajatus hoitaa somettaminen yritysten puolesta, jolloin yrittäjälle tai työntekijälle jää aikaa keskittyä tärkeämpiin asioihin ilman pelkoa siitä, että yrityksen sosiaalisen median tileillä on viimeisin päivitys edellisvuoden joululta. 

Elämä vei opiskeluiden jälkeen kuitenkin toiseen suuntaan ja media-alan jäädessä taustalle olen vuosien varrella työskennellyt hyvin erilaisissa tehtävissä. Minulla on yli 10 vuoden kokemus ravintola-alalta blokkarista suurien tapahtumien ravintolapäälliköksi, olen ollut järjestämässä monia erilaista festareita ja tapahtumien sykkeessä tunnen olevani kotona. Rakkaudesta ravintola-alaan huolimatta intohimoni myös myyntityöhön on näkynyt toisenlaisissa uravalinnoissa, sillä olen työskennellyt myös kiinteistövälittäjänä, huonekalukauppiaana, henkilöstökoordinaattorina ja hotellin tapahtuma- ja kokousmyynnissä.

Halu yrittäjäksi ei todellakaan syntynyt yhdessä yössä, se hiipi salakavalasti mieleen ja 10 viimeisen vuoden aikana olen valvonut lukemattomia öitä pyöritellen erilaisia yritysideoita. 

Fano on syntynyt rakkaudesta tarinoiden sanoittamiseen. 

Fanossa yhdistyy viimein kaikki mistä nautin! Kirjoittaminen, viestinnän mahdollisuudet monessa muodossa, ihmiset ja erilaisten yritysten tarinat, sosiaalinen media ja valokuvaus. Markkinoinnin mielettömät mahdollisuudet ja monipuolisuus! 

Somessa sinulla on mahdollisuus toimia virallisesti tai vapaamuotoisesti, luoda brändin mukaista toimintaa tai erottautua perinteisestä markkinoinnista aivan täysin. Voit tehdä mitä haluat, kunhan tekemisessäsi on suunta ja strategia, jolloin tavoitat oikeat tuotteestasi kiinnostuneet asiakkaat. Parasta somessa on se, että se on markkinointikanavana edelleen melko edullinen siitäkin huolimatta,  vaikka palkkaisit ammattilaisen hoitamaan näkyvyyttä puolestasi. 

Saatat löytää minut kahviloista kirjoittamasta, laiturin nokasta haaveilemasta tai kuvauskeikalta. Kotona arkeani tahdittaa lapset teini ja uhma, jotka huolehtivat ajatuksien keskittämisestä kotiarkeen. Luovuudesta ja tilan antamisesta uusien ideoiden syntymiselle huolehdin lenkkeillen, matkustaen ja myös vapaa-ajasta nauttien. Parhaimmillani olen kuitenkin ihmisten kanssa yhdessä asioita ideoidessa, hulluimmista heitoista syntyy parhaat onnistumiset! 

Miksi sitten sivuilleni eksyitkään, jätä minulle viesti! Kerro jos voin auttaa, kolahtiko blogiteksti vai olisiko sinulla kehitysideoita? 

Tämä oli minun tarina, kerrothan minulle omasi? 

Aurinkoa sun viikkoon! :) 

Ystävyydellä,

Mira

#someassari

shkpostin allekirjoitus1