Fanon verkkokauppa

Somemarkkinoinnin verkkokauppa on auki! 

Tervetuloa Fanon somemarkkinointi- ja viestintäpalveluiden verkkokauppaan!

 Verkkokaupastamme löydät osan tarjoamistamme someen- ja viestintään, sekä markkinointiin liittyvistä palveluistamme, esimerkiksi helposti ostettavat verkkovalmennukset, oppaat ja somesparraukset.

Suuri osa palveluistamme räätälöidään kuitenkin asiakkaan tarpeiden mukaan, joten ota rohkeasti yhteyttä, kun tarvitset apua yrityksesi somessa, viestinnässä, markkinoinnissa tai valmennuksissa. 

Verkkokaupassamme ovat käytössä kaikki perinteiset ja turvalliset maksutavat, myös osamaksu ja yrityslaskutus. Verkkokaupan maksuvälittäjänä toimii Visma Pay. Tilaus- ja toimitusehdot löydät sivun alaosasta ja verkkokaupan tuotteiden yhteydestä. 

Varaa ilmainen 30 min somesisältöjen ideointipalaveri

Onko yrityksesi sometilien viimeisin julkaisu puolen vuoden takainen juhlapäivän toivotus? 

Stressaako somekanavien hiljaiselo ja kaipaisit apua, mutta palveluiden ostaminen ulkopuoliselta pelottaa?

Haluatko kuulla yhteistyön mahdollisuuksista ja tutustua paremmin? Varaa aika ilman sitoutumista ja kartoitetaan markkinointitarpeet ja yhteistyön mahdollisuudet!

Oispa enemmän myyntiä -verkkokurssi

Kaipaatko lisää myyntiä? 

Pienyrittäjille, yrittäjyydestä haaveileville ja yritysten sisällöntuottajille tarkoitettu myynnillinen somen sisällöntuotanto-valmennus on juuri sinua varten, joka kaipaat lisää inspiroivia sisältöideoita, vinkkejä myyvän sisällön kirjoittamiseen matalalla kynnyksellä, apua somen sisällöntuottamiseen ja suunnitelmallisuutta omaan tekemiseen. 

Verkkovalmennus käynnistyy 1.1.2022 ja on käynnissä koko tammikuun ajan. Lue lisää ja opiskele kuukaudessa yrityksen somesisällöntuotannon mestariksi!

 

Jätäthän meille yhteystietosi

mikäli kaipaat somemarkkinointiin tai sisällöntuotantoon liittyvää apua, neuvoja, koulutusta tai tarjouksen yrityksesi markkinointiin liittyen. Otamme sinuun yhteyttä pikimmiten!

Liittymällä sähköpostilistalle saat sähköpostiisi 1 – 2 kertaa kuukaudessa parhaat ajankohtaiset somevinkit ja harvinaiset tarjoukset palveluihimme liittyen.

Piipahda toki myös Fanon blogissa

Fano Oy

Y-tunnus: 3013265-3

Verkkolaskuosoite: 003730132653
Operaattori: Maventa (003721291126)
Välittäjätunnus: DABAFIHH
S-postilasku: 30132653@scan.netvisor.fi
Postin kautta: Fano Oy, 30132653, PL 100, 80020 Kollektor Scan