Fano logo

Fanon tiimi

Fanon oman menestystarinan mahdollistajat.

 

Täältä löydät yrityksemme loputtomat ideapankit, joita myös fanolaisiksi kutsutaan. Yritys on saanut alkunsa lakeuksien keskeltä Etelä-Pohjanmaalta, mutta tiimimme koostuu jo osaajista ympäri Suomea.

Fanolaisia on mahdotonta kuvailla vain yhdellä sanalla! Koko tiimi koostuu kekseliäisyydestä, luovuudesta, itsevarmuudesta, huumorista, ideoista, haaveista, taidoista ja periksiantamattomuudesta. Otamme kaikki haasteet vastaan!

Mira

Toimitusjohtaja, sisällöntuottaja

mira@fano.fi

Mira moikka! Olen Fanon perustaja ja mukavista ihmisistä & yritystarinoista inspiroituva papupata, jonka päästä kumpuavat miljoonat markkinoinnin ideat ja rajattomat menestyksen mahdollisuudet.

Työpäivänä koostuvat monipuolisesti kaikesta – myynnistä, markkinointikampanjoiden ideoinnista, sisällöntuotannosta, yritystarinoiden kirjoittamisesta, Fanon brändin ja yrityksen kehittämisestä, koulutuksista ja no, ehkä tiedät – päiviini sisältyy melko monipuolisesti aivan kaikkea. Ja rakastan tätä!

Olen parhaimmillani auttaessani yrityksiä luomalla monipuolisia ja tehokkaita mainoskampanjoita ja brändien viestinnän kokonaisuuden kehitystyössä. Inspiroidun yritysten markkinoinnin lisäksi henkilöbrändiään luovien ihmisten kanssa työskentelystä, omaa osaamistaan saa ja pitää tuoda esille! Jos vielä haet rohkeutta oman brändisi esiin tuomiseen, olen todennäköisesti mainio valmentaja rohkaisemaan ja auttamaan oman äänesi esiin tuomisessa sinulle luonnollisella tavalla.

Kun otat meihin yhteyttä, olen yleensä ensimmäisenä yhteydessä sinuun ja markkinoinnin tarpeen kartoituksen jälkeen kerään tehtävään sopivan ammattilaisten tiimin ympärilleni, jonka kanssa toteutamme kaikki someen, markkinointiin ja viestintään liittyvät toiveesi. Ota meihin yhteyttä ja käynnistetään inspiroiva yhteistyö heti.

Viivi

Someassari, sisällöntuottaja

viivi@fano.fi

Olen Viivi, ideoita ja värejä pulppuava Fanon sisällöntuottaja sekä someassari. Teen töitä Vaasasta käsin, mutta Seinäjoella tulee lyhyen matkan ansiosta käytyä usein.

Kesällä 2021 Fanolla tarvittiin apua videoprojektissa, jota pääsin kuvaamaan ja editoimaan. Siitä alkoikin työni monipuolisten projektien parissa, jotka ovat sisältäneet erilaisten tekstien kirjoittamista, valokuvaamista ja videoissa sekä kuvissa esiintymistä.

Minulle mieluisia työtehtäviä ovat erityisesti sähköpostimarkkinoinnin edistäminen ja tuotetekstien sekä yritysblogien kirjoittaminen. Intoa riittää myös visuaalisella puolella, sillä rakastan kaikkea luovaa. Tykkäänkin vapaa-ajalla tehdä itse koruja ja maalata paljon!

Oona

Someassari

oona@fano.fi

Olen Oona Särmö, sisällöntuottaja sekä someassari. Fanolle saavuin alunperin harjoitteluun, ja sillä tiellä kiidetään edelleen.

Sana jota harvoin suustani kuulee on ”ei”, jonka seurauksena olen usein monessa mukana. Intohimona ehdottomasti uusiin trendeihin ja sovelluksiin sukeltaminen. Rakastan tuottaa laadukasta, sisältörikasta, yhdenvertaista ja rennon tyylikästä sisältöä. Myös asiapitoisen, sekä journalistisenkin tekstin tuottaminen vetää puoleensa. Supervoimana mainittakoon tiivistäminen ja tiiviin tekstin tuottaminen.

Ihan ehdotonta lempipuuhaa on kaikenlainen visuaalinen ja monimediallinen tekeminen, etenkin mobiilivideot ja -kuvat aina tiktok-videoista instagram -reelseihin. Editointihommissa on joku selittämätön juttu, mikä sytyttää.

Sydäntä lähellä kaikenlainen musiikkiin, tapahtumiin ja popkulttuuriin liittyvät asiat. Minut löytää 90% ajasta kuulokkeet korvissa multitaskaamassa, hoitamassa tusinaa kasveja, tai ihastelemassa kaikkea luovaa ja esteettistä mitä maailmasta löytyy!

Laura

Markkinointiassari, valokuvaus

laura@fano.fi

Moikka, mä oon Laura!

Mira teki minuun lähtemättömän vaikutuksen jo vuosia sitten, ja onnellisten sattumien kautta päädyin työskentelemään Fanolle pari vuotta ensikohtaamisen jälkeen. Työskentelen Seinäjoelta käsin ja pidän toimistomme viherkasvit elossa.

Työpöydältäni löytyy muun muassa Facebook- ja Instagram -mainontaa, valokuvausta, sisällöntuotantoa ja verkkosivujen päivitys- ja kehitystöitä. Lisäksi olen meidän tiimin ”IT-tukihenkilö”, jolta voi kysyä apua niin tulostimen käyttöön kuin sähköpostinkin ongelmiin!

Parasta työssä on se, että joka päivä voi oppia jotain uutta, pientä tai suurta, jonka voi sitten jakaa oman tiimin kanssa. Vapaa-ajalla palaudun ja kerään inspiraatiota soittamalla pianoa ja harmonikkaa sekä piirtämällä ja maalaamalla.

Henna-Maria

Copywriter, sisällöntuottaja

henna-maria@fano.fi

Hei! Olen Henna-Maria, kirjoittamista rakastava sisällöntuottaja ja copywriter.

Asun Tampereella ja työt hoituvat kätevästi etänä. Fanolle päädyin, kun törmäsin rekrylomakkeeseen. Päätin uskaltautua tekemään jotain, mistä olin haaveillut: elättää itseni kirjoittamalla.

Monipuolisen markkinointiviestinnän lisäksi myös muut viestinnän muodot kiinnostavat. Työssäni pääsen päivittäin haastamaan itseäni kirjoittajana ja keksimään uutta! Kirjoittelen mielelläni tuotetekstejä, informatiivisia selostuksia sekä viestin yrityksen vastuullisuudesta ja arvoista. Runojakin raapustelen, jos sattuu inspiraatio iskemään!

Kirjoittelen ja satuilen paljon myös vapaa-ajallani. Lisäksi vietän aikaa koirani kanssa, pelaan videopelejä ja puuhailen milloin mitäkin, mutta todennäköisesti minut löytää kotoa tai metsäpoluilta.

Heidi

Sisällöntuottaja, valokuvaus

heidi@fano.fi

Moi, olen Heidi! Toimin Fanolla monipuolisena sisällöntuottajana ja työskentelen Helsingistä käsin.

Tuotan laaja-alaisesti sisältöä asiakkaiden eri tarpeisiin. Se voi olla kaikkea someteksteistä blogipostauksiin tai tuoteteksteistä verkkosivuteksteihin. Sydämeni sykkii intohimoisesti hyvälle sisällölle ja kynästäni lähtee niin Kaurismäkeä kuin kevyempääkin – asiasisältöä unohtamatta! Olen kirjoittanut lapsesta saakka ja nykyään se on jo miltei ammattitauti. Olen tarinoitsija ja parhaimmillani kirjoittaessani tunteisiin vetoavaa tekstiä.

Kirjoittamisen lisäksi olen kotonani valokuvaamisen ja kuvankäsittelyn parissa. Teen mielelläni taittoa ja graafista suunnittelua. Innostun eri toimialoista, ihmisistä ja kohderyhmistä. Taustaltani löytyy yli kymmenen vuoden kokemus yritysviestinnän ja brändinhallinnan parista.

Vapaa-ajalla harrastan monipuolista liikuntaa salitreenauksesta golfiin ja lasketteluun. Minut löytää myös jooga- tai tanssisalilta, lenkkipoluilta koirani kanssa tai mökiltä. Olen ehdottomasti ekstrovertti ja saan muista ihmisistä virtaa! Olen esteetikko ja kampaan suoriksi maton hapsut. Juon maitoa ruoan kanssa, vaikka tarjolla olisi viiniä.

Hanna

Graafinen suunnittelu, verkkosivut, valokuvaus

hanna@fano.fi

Moi,

Maltathan mielesi, esittelyni on tulossa myöhemmin!

Peksi

Copywriter, sisällöntuottaja

pekka@fano.fi

Minä olen Peksi, ja jos Aku Ankasta tutuilla Sudenpennuilla olisi jaettavana P.E.K.S.I -arvomerkki, voisi se tarkoittaa vaikkapa ”Positiivisen esimerkillistä kypsyyttä säkenöivää ihmistä”. Tämä on kuvauksena sellainen, että sitä ei missään nimessä kannata käyttää minusta. Olen ennemminkin
pohjimmiltani eksentrinen kaikkitietävä suurpiirteinen idealisti.

Tienaan leipäni kirjoittamalla tekstejä yrityksien käyttöön, eli palvelualttiisti esittämällä kaipaamiasi sanoja ilmoille. Erikoistun pääasiassa yritystarinoihin, verkkosivuteksteihin,
tuotekuvauksiin ja blogeihin.

Ammattikirjoittamisen ohella olen kuitenkin intohimoisena kirjoitustaiteen harrastajana kartuttanut kykyjäni vuosien ja vuosien ajan käytännössä kaiken tyyppisien tekstien parissa.

Tarina

Minulla on ilo kertoa, että tämä mitä nyt näet, on osa minun unelmaani. 

Oma somemarkkinointitoimisto, innostunut osaajien tiimi ja mahdollisuus toimia erilaisten yritysten apuna viestinnässä, somessa ja markkinoinnin monessa ulottuvuudessa. 

Tätä minä rakastan.

Kasvuni yrittäjäksi alkoi jo pikkutyttönä, kun haaveilin omasta kirjakaupasta, ravintolasta, kahvilasta, suklaapuodista, kuntosalista… Lista erilaisista mielessäni suunnitelluista yrityksistä on loputon, samoin kuin intohimoni erilaisiin brändeihin, yritystarinoihin ja erityisesti ihmisiin yritysten takana. 

Lopulta kaikki unelmani yhdistyivät Fanossa, jossa voimme yhdessä tiimini kanssa auttaa eri alojen yrityksiä pienissä ja suurissa projekteissa somemarkkinoinnin parissa. 

Onnistunut sisältö puhuttelee, myy ja herättää lukijassa tunteita.

Idearikkaan ja ammattitaitoisen tiimini kanssa rakennamme palvelumme vastaamaan jokaisen yrityksen yksilöllisiä tarpeita, oli kyse siten somemarkkinoinnista, yrityksen brändistä tai henkilökohtaisesta somekoulutuksesta. 

On unelmani saada tehdä juuri tätä, jokapäiväistä työtä yritysten menestyksen eteen. Yhdessä.

Toivottavasti löydät sivuiltamme etsimäsi ja otat meihin yhteyttä, olemme mielellämme avuksi!

Terkuin, Mira Nyrhinen