Blogi

Oletko ehtinyt kuunnella millaisia unelmia sinun sisimmästäsi kumpuaa tänään?

Unohdetaan hetkeksi kaikki ”näin pitäisi tehdä” ja "ei se olisi koskaan mahdollista" -ajatukset ja hullutellaan suurilla haaveilla.
Laitetaan vaaleanpunaiset lasit nenälle, maalataan isolla pensselillä taivaan rantaa ja katsellaan maailmaa rohkeasti ilman ennakkoluuloja. Suljetaan silmät. Mikä on ensimmäinen haaveesi? Entä toinen? Mitä tekisit, jos olisit juuri nyt oikein rohkea?

supernainen kuva blogiin


Unelmia on monenlaisia ja niin pitääkin olla. Unelmat voivat liittyä työelämään, tavalliseen arkeen, materiaan, harrastuksiin, itsensä kehittämiseen tai vaikka omaan sisimpään. Unelmat muuttavat muotoaan matkan varrella. Ne vievät meitä eteenpäin ja pitävät pystyssä silloinkin, kun kaikki ympärillä kaatuu. Joskus omat haaveet tuntuvat vain hupsuilta ajatuksilta, mutta toisinaan ne ottavatkin tuulta alleen aivan yllättäen.

Muistatko sen kuplivan tunteen vatsanpohjassa, kun laskit lapsena pulkalla oikein jyrkkää alamäkeä? Se riemukas, humahtava ja hullaannuttava tunne löytyy uudelleen aikuisena, kun huomaat kulkevasi kohti unelmaasi. Hetken tuntuu, että nyt mennään aivan liian kovaa ja voi alkaa jopa pelottaa.

Pidä pulkasta kiinni ja nauti! Mitä suurempi unelma, sen voimakkaammin perhoset lentävät vatsassa. Jos jarruttelet liikaa, vauhti hiipuu ja saatat jäädä paikallesi aivan saavutusten kalkkiviivoilla. Älä turhaan anna omien ajatustesi olla haaveiden toteutumisen suurin este, vaan luota siihen että juuri sinun unelmat on tarkoitettu toteutuviksi!

supermies kuva blogiin

Haluamme uskoa siihen, että kaiken arkisuuden keskellä maailma rakentuu ihmisten unelmien ympärille. Voimme visualisoida unelmien verkon, joka leijailee ympärillämme. Joka paikassa mihin kuljemme, näemme ihmisten toteutuneita unelmia: taidetta, kirjallisuutta, mahtavia yritysideoita, perheitä, yhteisöjä, asuntoja ja omakotitaloja. Meistä on hienoa, että jokainen pienikin asia ympärillämme on lähtenyt jonkun unelmasta, joka aikanaan ehkä tuntui suurelta ja pelottavalta.

Maistele unelmiasi. Kokeile, tutki, kysele ja haaveile. Älä sulje pois omituisiakaan asioita ja muista, että tyhmiä ajatuksia ei ole (paitsi ne, jotka pidättelevät sinua). Uteliaisuus vie tiedon äärelle, tieto vähentää epävarmuutta. Kun pureskelet unelmaasi hetken aikaa, huomaat pian, syttyykö sisälläsi liekki vai haluatko jatkaa seuraavaan ajatukseen. Kaikkien unelmien ei ole pakko toteutua, mutta älä hautaa niitä, jotka pyörivät mielessäsi viikkoja, kuukausia, vuosia. 

Unelmat vievät tuntemattomille poluille. Määrätietoinen unelmien toteuttaminen vaati periksiantamattomuutta sekä tahtoa nousta jatkamaan matkaa vastoinkäymisten jälkeen.

Tiedäthän, että sinun ei tarvitse kulkea matkaasi yksin. Me Fanolla olemme varsinaisia haaveilijoita, onnen tavoittelijoita ja unelmien tehokkaita maalailijoita. Me kuljemme vierelläsi yritysunelmien poluilla ja toki keskustelemme mielellämme tästä lempiaiheestamme muutenkin.

Haluamme tehdä olosi turvalliseksi ja tarjota tukea silloin, kun omat ajatukset alkavat kiertää ympyrää tai rohkeus kaipaa tsempparia.

Meidän unelmamme toteutuu, kun samme auttaa sinua toteuttamaan suurimpia haaveitasi! <3

Mira omakuva blogiin