Blogi

Blogi on ajatuksena mukava juttu. Sitä kuvittelee itsensä iltaisin sohvalle teekupposen ja läppärin kanssa kirjoittelemaan syviä mietteitä päivän huomioista. Kesäisin bloggaamisen voisi hoitaa vaikka laiturin nokasta virkistävän tuulenvireen helliessä hiuksia. Ajatus blogista on haave, johon sisältyy luovuutta, intohimoa omaa asiaa kohtaan sekä paljon romanttisia ja ehkä hieman mahtipontisiakin kuvitelmia yrittäjän arjesta. Mutta meneekö se sittenkään aina näin? 

Todellisuudessa aika ei sitten riitäkään ja rauhallisina hetkinä sitä on niin pyörällä päästään, ettei luovuus kukikaan toiveiden mukaisesti. Blogi onkin monesti asia, joka aloitetaan innolla ja joka myös ensimmäisenä karsitaan pois työkuormasta tiukan tilanteen tullen. Onko sen blogin niin väliä, kun aika menee kaikkeen muuhun?

080E640C AFD7 48F6 851B 510C5631DF3E

Karsiminen ei kuitenkaan ole kannattavaa. Blogi on mahtava markkinoinnin väline ja sen sisältöön panostaminen on kuin laittaisi rahaa säästöön. Laadukas ja sisältörikas blogi tuo sinut lähemmäksi asiakasta. Yhdellä kirjoituksella voit tuottaa sisältöä verkkosivuillesi, someen sekä hakukoneille. Samalla palvelet asiakastasi tarjoten hänelle juuri hänen etsimäänsä tietoa silloin, kun hän sitä kaipaa.

Blogisisällöllä on paljon väliä! Asiantunteva, helppolukuinen ja informatiivinen blogiteksti toimii parhaimmillaan ykköspaikan myyntimiehenä. Hakukoneiden kautta artikkeliin päätynyt henkilö nimittäin etsii jo sinua ja blogitekstin välityksellä sinä voit vakuuttaa hänet tekemään jopa lopullisen ostopäätöksen.

Säännöllisesti päivittyvä blogi kertoo myös arvokasta sanomaa yrityksestäsi. Blogin kautta voit kertoa yrityksesi toiminnasta sekä tarjota asiantuntijatietoa omaan alaasi liittyvistä aiheista. Lukijalle välittyy kuva yrittäjästä, joka todella tekee työtään antaumuksella. Sinä annat lukijalle sitä, mitä hän etsii; vinkkejä, neuvoja, pieniä tiedonpoikasia tai nopean tien parhaimman asiantuntijan luokse.

Mutta mistä sitä aikaa sitten saa?

Tunnit loppuvat vuorokaudesta, hommia tehdään koko ajan, eikä blogille yksinkertaisesti riitä tilaa arjen keskellä. Asiaa olisi vaikka kuinka, mutta tiedon sanoittaminen lukijaystävälliseen muotoon voi myös tuoda omat haasteensa. Tiesitkö, että blogisisällön voi ulkoistaa siinä missä somenkin?

F55341CA 4DF3 4C62 88D9 E10EAFD22788

Me Fanolla rakastamme kirjoittamista ja otamme mielellämme työn alle myös sinun blogisi. Tehdään yhdessä blogisuunnitelma sisällöistä sekä päivitystiheydestä ja annetaan yrityksesi tarinalle siivet. Sinä voit keskittyä itse tekemiseen ja me hoidamme markkinointisisällön kuntoon.

Kun laadukas blogisisältö tulee ammattilaiselta, voit itse nauttia kotisohvalla teekupposen kanssa vaikka siitä hyvin ansaitusta vapaa-ajasta.

Aurinkoa kesäpäiviisi! 

Terkuin,

Fano-team