Blogi

Niinhän sitä luulisi, että sisällöntuottajalta tulee omien verkkosivujen tekstit tuosta vain naputellen. Tai sitten ei. :D

Päivät meillä menevät monenlaisia viestejä kirjoittaessa. Tuotamme sisältöä sosiaaliseen mediaan, copy-tuotetekstejä verkkosivuille, tiedotteita tai blogitekstejä asiakkaiden puolesta. Mutta näiden ikiomien nettisivujen tekstit ne sitten olivatkin tuskan takana synnyttää, huh.

Kaikkien kuukausien jälkeen sivut ovat onneksi viimeinkin julki, olkaa hyvät! Yksi parhaista asioista tässä julkaisussa on se, että nyt pääsemme viimein julkaisemaan myös omaa blogiamme. <3 

 

Fanon blogissa tulemme käsittelemään niin sosiaalisen median näkyvyyttä, somemarkkinointia, sisällöntuotantoa kuin arkipäiväisiä asioita liittyen esimerkiksi siihen, mitä meidän työpäiviin oikeasti sisältyy.

Mikä on someassari? 

Juuri nyt maailmalla vallitsevan tilanteen vuoksi työmme ovat käytännössä kotisohvalla läppäri sylissä istumista, mutta aikanaan tämäkin tilanne on ohi ja sen jälkeen vauhtia ja hauskoja tilanteita tulee varmasti jaettavaksi myös teidän luettavaksi. Jos jokin työssämme mietityttää, laita meille viestiä verkossa tai somessa, kuulisimme mielellämme ajatuksiasi. Löydät meidät helposti somesta verkkosivujen linkkien takaa tai Fano Oy. 

Ja kun nyt tuli viitattua tuohon joka kanavasta puskevaan maailmassa vallitsevaan kriisiin, niin mekin palaamme tähän todennäköisesti vielä monta kertaa. Mutta jos tämä kaikkia meitä koskeva korona-kriisi uhkaa nyt myös sinun yritystoimintaasi ja hädissäsi pohdit mitä tulisi tehdä, ota meihin yhteyttä. Älä missään nimessä yritä selvitä yksin äläkä lopeta markkinointia! Nyt jo on keksitty monia luovia tapoja tuoda liiketoiminta someen ja tavoittaa asiakkaita uudella tavalla. Tilanteen kartoitus kanssamme ei maksa mitään ja autamme mielellämme kaikessa missä voimme olla avuksi. Älä epäröi vaan soita, meilaa tai jätä meille yhteydenottopyyntö. Selviydytään tästä päivä kerrallaan ja kaikki yhdessä!

Lopuksi vielä kiitos. 

Kaunis kiitos sivujen visuaalisesta toteutuksesta ja ennen kaikkea kärsivällisyydestä Piialle ja Graphic Design Koivuporras. Ihanaa tehdä yhteistyötä yritysten ja yrittäjien kanssa, jotka saavat kiinni ajatuksistasi ja toteuttavat työn odotuksiasikin paremmin! Lämpimät suosittelut tälle Seinäjoella toimivalle yhden naisen graafiselle toimistolle. 

 

Kiitos kun poikkesit!

 

Rakkaudella,

Fano -team

Mira

shkpostin allekirjoitus1