Blogi

Ensimmäisessä postauksessa avataan ajatuksia siitä, mistä Fano Oy:ssä on kyse. 

Digitaalisuus ei ole irrallinen liiketoiminnan osa, vaan se koskee kaikkea tekemistä. Kun perinteiset liiketoimintamallit muuttuvat, asiakas nousee yhä enemmän keskiöön. Asiakaslähtöisten digitaalisten palveluiden tuottaminen onkin tulevaisuudessa monen yrityksen menestymisen edellytys. 

damian-zaleski-RYyr-k3Ysqg-unsplash.jpg

 

Digitaalisen- ja sosiaalisen median sisällöntuotanto ei ole vaikeaa ja sitä voi tehdä kuka tahansa. Mutta sen aktiivinen hoitaminen vaatii aikaa ja keskittymistä. Yhtenäisen ja tavoitteellisen sisällön tuottaminen oikealle kohderyhmälle onkin jo haastavampaa. 

Fanon koko toiminta perustuu siihen, että haluamme auttaa silloin kun aika on kortilla, tai tunnet olosi neuvottomaksi. Et ehkä tiedä, mitä pitäisi tehdä, koska ja kuinka.

Tarjoamme ammatillisia lisäkäsiä uuden asian äärellä. Tavoitteena on, että tunnet olosi mukavaksi ja turvalliseksi. Bonuksena laitamme yrityksesi näkyvyyden uuteen uskoon ;) 

Empaattisuus onkin Fanon kuuluvin arvo ja se näkyy tekemisessä. Kykymme asettua toisen asemaan on kantava voimamme. Vaalimme rentoa, helposti lähestyttävää ilmapiiriä. Puhutaan ihmiseltä ihmiselle.  

Ota rohkeasti yhteyttä, olemme täällä sinua ja yritystäsi varten. Yhdessä saamme palloteltua strategian, miten sinun yrityksesi lähtee nousu kiitoon. 

Fano- team